Τη στήριξη της 24ωρης απεργίας των δικαστικών υπάλληλων την ερχόμενη Τετάρτη ανακοίνωσε η ΑΔΕΔΥ.
Οι δικαστικοί υπάλληλοι λένε «όχι» στην κατάργηση και συγχώνευση δικαστικών υπηρεσιών και ζητούν μαζικές προσλήψεις
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, λαμβάνοντας υπόψη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΔΥΕ), στηρίζει την 24ωρη απεργία του κλάδου την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, ενάντια στο επικείμενο νομοσχέδιο για το δικαστικό χάρτη με αιτήματα:
Όχι στην κατάργηση και συγχώνευση των δικαστικών υπηρεσιών
Μαζικές προσλήψεις δικαστικών υπαλλήλων
Έμπρακτη αναγνώριση των ιδιαίτερων συνθηκών εργασίας μας
Επαναθεσμοθέτηση τώρα του επιδόματος ειδικών συνθηκών
Επίσης, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ απευθύνει κάλεσμα στα συνδικαλιστικά στελέχη του Λεκανοπεδίου να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΟΔΥΕ την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, ώρα 11:30πμ, στο Σύνταγμα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας