
Maestro: Νέες σκηνές από τον δεύτερο κύκλο της σειράς
Πολλές ανατροπές στα νέα επεισόδια, που έρχονται σε λίγες ημέρες στο MEGA.
Ο δεύτερος κύκλος του «Maestro», που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου στο MEGA. Το Netflix και η παραγωγή δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μικρές δόσεις στο κοινό, από όσα θα συμβούν στα ολοκαίνουργια συναρπαστικά επεισόδια.
Την Τετάρτη 17 Απριλίου, δημοσιεύτηκε μέσα από τα social media των συντελεστών, ένα νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο.
«Πόσο βαθιά μπορείς να θάψεις ένα έγκλημα;»
Στο βίντεο, εμφανίζεται ο Σπύρος, ήρωας που υποδύεται ο Γιώργος Μπένος, να βρίσκεται πάνω από έναν λάκκο και να σκάβει και να σέρνει το πτώμα -πιθανότατα του πατέρα του- προς τα μέσα. Στην ανάρτηση, γράφει: «Πόσο βαθιά μπορείς να θάψεις ένα έγκλημα;».
Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια
Το Maestro θα ολοκληρώσει τον κύκλο της ιστορία του με μια τρίτη σεζόν που θα έχει 4 επεισόδια. Αυτή αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 επίσης από το MEGA και το Netflix.
Όπως προδίδει και το τρέιλερ που βγήκε χθες στον «αέρα», από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του δεύτερου κύκλου φαίνεται πως θα καθηλώσει, αφού έρχονται συνταρακτικές αποκαλύψεις και νέα τροπή στη σειρά.
- Αυτές είναι οι κόκκινες γραμμές του ΟΗΕ απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη
- Ο Εμπαπέ απάντησε στην Παραγουανή πολιτικό που τον αποκάλεσε αμόρφωτο βάρβαρο: «Είστε αξιοθρήνητη…» (pic)
- «Σέπια, αποικιοκρατία, ρατσισμός» – Γιατί αυτή η λήψη της Άνι Λίμποβιτς διχάζει και προκαλεί
- Ανείπωτη θλίψη για τη Μαρία Αντωνογιαννάκη – Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο»
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 3.500 οι νεκροί του διπλού σεισμού – Σχεδόν 18.000 οι άστεγοι
- ΠΑΟΚ: Άτυχος ο Σαρρής, υπέστη ρήξη χιαστού



