Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζωγράφου: Βίντεο ντοκουμέντο - Οι ληστές του Ζωγράφου αδειάζουν το ταμείο και σπάνε την τζαμαρία

Ζωγράφου: Βίντεο ντοκουμέντο – Οι ληστές του Ζωγράφου αδειάζουν το ταμείο και σπάνε την τζαμαρία

Πρόκειται για έναν 21χρονο και έναν 18χρονο οι οποίοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς που τους αναζητούσαν, το βράδυ της Παρασκευής 12/4, ενώ έβγαιναν από την Πανεπιστημιούπολη μετά από ληστεία.

Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση δύο νεαρών που λήστευαν καταστήματα στην περιοχή του Ζωγράφου και στη συνέχεια κρύβονταν στην Πανεπιστημιούπολη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Κάμερες ασφαλείας από καταστήματα κατέγραψαν τις κινήσεις τους και ήταν από τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. που οδήγησαν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψή τους.

Αδίστακτοι ληστές

Στα δύο βίντεο που εξασφάλισε το in φαίνονται οι δύο δράστες να έχουν εισβάλει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών και να αδειάζουν το ταμείο.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος φαίνεται να κλείνουν την πόρτα για να τους εγκλωβίσουν μέσα στο κατάστημα και τότε οι δύο νεαροί στην σπάνε και τρέπονται σε φυγή.

Συνελήφθησαν στην Πανεπιστημιούπολη

Πρόκειται για έναν 21χρονο και έναν 18χρονο που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς που τους αναζητούσαν, το βράδυ της Παρασκευής 12/4, ενώ έβγαιναν από την Πανεπιστημιούπολη με το «επιχειρησιακό» όχημα τους, ένα μαύρο smart, ιδιοκτησίας του 21χρονου, εκεί όπου είχαν καταφύγει μετά από τη ληστεία στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, στου Ζωγράφου.

Από την έρευνα που έγινε μέσα στο αυτοκίνητο, βρέθηκε το μαχαίρι αλλά και ένα πλαστικό γάντι, τα οποία κατηγορούνται ότι χρησιμοποίησαν στη ληστεία στο πρακτορείο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο συλληφθέντες φέρονται να δρούσαν εδώ και τουλάχιστον 4 μήνες, από τον Δεκέμβρη του 2023.

Αν και οι δράστες χρησιμοποιούσαν διαφορετικά αυτοκίνητα προκειμένου να δυσχεραίνουν την ταυτοποίησή τους, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε 4 περιπτώσεις ληστειών, από τις 11 που ταυτοποιήθηκαν, χρησιμοποίησαν το μαύρο smart, στο οποίο επέβαιναν κατά την σύλληψη τους. O 21χρονος μάλιστα, είχε απασχολήσει τις αρχές για κλοπές και ναρκωτικά.

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024