Μόλις τρεις μήνες άντεξε στον πάγκο της Μπεσίκτας ο Φερνάντο Σάντος που απολύθηκε από την τουρκική ομάδα λόγω του ότι δεν κατάφερε να τη βοηθήσει να ανακάμψει. Το 1-1 με τη Σαμσουνσπόρ ήταν το κύκνειο άσμα για τον Πορτογάλο τεχνικό. Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Μπεσίκτας, Ονούρ Γκετσμέζ, τόνισε πως: «Όλοι μαζί αποφασίσαμε να φύγει ο Σάντος. Συναντηθήκαμε μαζί του και καταλήξαμε πως το καλύτερο θα ήταν να αποτελέσει παρελθόν».
Όσο για την αποζημίωση που θα λάβει ο Σάντος, αυτή θα είναι ύψους 500 χιλιάδων ευρώ ενώ συμφωνήθηκε το ποσό να του καταβληθεί σε πέντε δόσεις.
Ο Σάντος ανέλαβε στις αρχές Ιανουαρίου και σε συνολικά 15 αγώνες είχε επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με την θητεία του έμπειρου προπονητή στους «μαυραετούς να αποδεικνύεται σύντομη.
«Χωρίσαμε τους δρόμους μας με τον Φερνάντο Σάντος. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή τύχη στο μέλλον. Ο Σερντάρ Τορπακτεπέ θα είναι ο υπηρεσιακός τεχνικός μέχρι το τέλος της σεζόν», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της Μπεσίκτας.
Ο 69χρονος είχε απολυθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο από την εθνική Πολωνίας έπειτα από μόλις έξι αγώνες στα προκριματικά του Euro 2024, με τους Πολωνούς εν τέλει να προκρίνονται στην τελική φάση με τον Μίχαλ Πρόμπιεζ στο τιμόνι τους.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Kulübümüzden Açıklama
Teknik Direktör Fernando Santos’la yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.
Santos’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.
Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacaktır.… pic.twitter.com/7ila8TdGHw
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Με το τραγικό επιμέρους σκορ 20-4 που δέχθηκε στο 4ο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος γνώρισε την 9η ήττα του σε 10 παιχνίδια στο EuroCup, παραμένοντας στην τελευταία θέση του Β΄ ομίλου.
Η Καρδίτσα δέχθηκε καταστροφικό 20-0 στην 1η περίοδο, ηττήθηκε με 80-72 από την Μερσίν και πλέον, η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου έχασε την ευκαιρία για το πλεονέκτημα έδρας στο Play-In.
LIVE: Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Μαρσέιγ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Μαρσέιγ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 9.
LIVE: Μονακό – Γαλατάσαραϊ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Μονακό – Γαλατάσαραϊ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 8.