Εντός ευρωλίστας της ΝΔ εκτιμάται ότι θα είναι τελικά ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης.
Η υποψηφιότητά του είναι πλέον κοντά, καθώς τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείδωσε την απόφασή του.
Έως και χθες ο ίδιος άκουγε προσεκτικά αντικρουόμενες εισηγήσεις από τους συνεργάτες του – τους υπέρ, τους κατά και τους επιφυλακτικούς.
Μένουν πλέον πέντε ώρες μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις, καθώς στις 18:30 ο Μητσοτάκης θα παρουσιάσει επισήμως τη γαλάζια λίστα των 42 υποψηφίων ευρωβουλευτών στο Ωδείο Αθηνών.
Νωρίτερα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απέφυγε οποιαδήποτε… αποκάλυψη.
«Να περιμένετε κάποιες ώρες» είπε ο Παύλος Μαρινακης και σημείωσε ότι «το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα αντικατοπτρίζεται μέσα από 42 άξιες γυναίκες και άνδρες μια πτυχή της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση για να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή κυρίως στα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών. Ανθρώπους με ένσημα και από διαφορετικές ηλικίες».
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.