Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε χθες ο Βόιτσεχ Σέζνι που είχε υποστεί κάταγμα μύτης.
«Μετά τον αγώνα με την Τορίνο, ο Βόιτσεχ Σέζνι υποβλήθηκε σε εγχείρηση για κάταγμα των οστών της μύτης του», εξήγησε η Γιουβέντους σε ανακοίνωση, διευκρινίζοντας ότι η επέμβαση είχε «τέλειο αποτέλεσμα».
Η διάρκεια της μη διαθεσιμότητας του δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά αναμένεται να είναι εκτός τουλάχιστον από τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος της Γιουβέντους, με την Κάλιαρι την Παρασκευή.
Ο Σέζνι, ο οποίος θα κλείσει τα 34 αυτή την εβδομάδα, έπαιξε χθες (13/4) ολόκληρο το ντέρμπι με την Τορίνο που έληξε ισόπαλο (0-0). Παρέμεινε όμως για αρκετή ώρα στο έδαφος στο τέλος του αγώνα μετά από σύγκρουση με παίκτη της Τορίνο, αλλά κατάφερε να τελειώσει τον αγώνα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Κάσπερ Ρουντ στη Μαδρίτη, ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε πως μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκε ξανά ο εαυτός του στο γήπεδο.
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα.