Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Χωρίς Πέρεθ, Μαντσίνι και Μλαντένοβιτς κόντρα στη Λαμία

Παναθηναϊκός: Χωρίς Πέρεθ, Μαντσίνι και Μλαντένοβιτς κόντρα στη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τη Λαμία με τον Τερίμ να μην έχει στη διάθεση του Μαντσίνι, Πέρεθ και Μπαλντένοβιτς.

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία (14/4, 5 μ.μ.). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Απών λόγω ίωσης ήταν ο Μλαντένοβιτς, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Γεντβάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρουμπέν Πέρεθ και Ντάνιελ Μαντσίνι, οι τραυματίες Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν και ο κλινήρης Μλαντένοβιτς.

Τερίμ: «Ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών, να βγάζουμε τον χαρακτήρα που πρέπει»

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία, με τον Φατίχ Τερίμ να μιλά για την εικόνα των Πράσινων αλλά και τις δύο σερί νίκες. Παράλληλα ο Τούρκος τεχνικός τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του, ενώ επισήμανε ότι πρέπει να βγάζουν χαρακτήρα στα παιχνίδια.

Οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και τις δύο σερί νίκες: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών μου. Ένα από τα σημαντικά στοιχεία που θέλουμε να δείχνουμε ως ομάδα, είναι να μην τα παρατάμε και να βγάζουμε τον χαρακτήρα που πρέπει. Να μην απογοητευόμαστε ποτέ, σε ότι κι αν γίνεται στο γήπεδο, να αντιδρούμε κι αυτό κάθε ημέρα που περνά, μας βοηθάει να γινόμαστε περισσότερο ομάδα. Ότι και να γίνεται μέσα στο γήπεδο, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, πρέπει να βγάζουμε αντίδραση και να επιδιώκουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, πρέπει να βγάζουμε χαρακτήρα για να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το προηγούμενο ματς με τη Λαμία και την ισοπαλία 2-2: «Ναι όντως, είχαμε χάσει βαθμούς στο γήπεδο μας. Αν κοιτάξουμε όμως όλο το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι και βρήκαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, ειδικά μετά την αποβολή του παίκτη της Λαμίας. Βγάλαμε περισσότερο πίεση, αλλά η Λαμία είναι μια ομάδα που πρέπει να την προσέξεις. Έχει εξαιρετικό επιθετικό transition και γνωρίζουμε τα… σενάρια που μπορούν να προκύψουν μέσα στο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που ακόμη κι όταν την πιέζεις αντιδρά καλά και χρειάζεται προσοχή γιατί βγαίνουν με προϋποθέσεις στην αντεπίθεση, παίζουν αρκετά γρήγορα. Σε κάθε ομάδα οφείλουμε να δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό και η Λαμία είναι μια από αυτές. Η αλήθεια είναι πως μετά τις νίκες μας επί της ΑΕΚ και του Άρη, πρέπει να συνεχίσουμε με νίκη και θα κάνουμε στο γήπεδο τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024