Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο μετά από 9 χρόνια ο Τζόκοβιτς

Στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο μετά από 9 χρόνια ο Τζόκοβιτς

Ύστερα από εννέα χρόνια ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα βρεθεί σε ημιτελικό στο Μόντε Κάρλο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει παίξει (τουλάχιστον μέχρι τώρα) σπουδαίο τένις στο Μόντε Κάρλο Masters, παρ΄ όλα αυτά νίκησε 2-0 και τον Άλεξ ντε Μινόρ και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του τουρνουά 1000 της ATP.

Μετά από 2 ώρες και τέσσερα λεπτά το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης επιβλήθηκε του 25χρονου Αυστραλού (νο 11 στον κόσμο) με 7-5, 6-4 και για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια (2015 η προηγούμενη) θα βρεθεί ξανά στην τετράδα της λαμπερής διοργάνωσης του Πριγκιπάτου.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε το καθήκον του και επέστρεψε στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο μετά από εννιά χρόνια.

Τότε, μάλιστα, είχε κατακτήσει το δεύτερο τίτλο του στο Μόντε Κάρλο κι απέχει, πλέον, δύο βήματα από το να πάρει τον τρίτο. Αντίπαλός του θα είναι ο νικητής του τελευταίου χρονικά προημιτελικού ανάμεσα στον Ουμπέρ και στον Ρουντ.

Η σημερινή νίκη του Τζόκοβιτς πήρε το «εισιτήριο» για τον 77ο ημιτελικό σε τουρνουά Masters στην καριέρα του, όντας στην κορυφή της σχετικής λίστας (ακολουθεί ο Ναδάλ), ενώ παράλληλα έγινε και ο μεγαλύτερος σε ηλικία ημί-φιναλίστ του συγκεκριμένου τουρνουά.

Σίνερ – Τσιτσιπάς στα ημιτελικά

Τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του ATP Tour θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αυριανό (13/4,14:30) ημιτελικό του τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο. Ο Γιανίκ Σίνερ επικράτησε δύσκολα του Δανού Χόλγκερ Ρούνε με 6-4, 6-7, 6-3, στον δεύτερο κατά σειρά προημιτελικό της διοργάνωσης και έφτασε στο εντυπωσιακό 23-1 το ρεκόρ του εντός του 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ ο Τσιτσιπάς έχει θετικό «πρόσημο» στις αναμετρήσεις του με τον Σίνερ (πέντε νίκες και τρεις ήττες), έχει χάσει τους τελευταίους δύο αγώνες που έδωσε με τον Ιταλό πέρυσι, στο Ρότερνταμ και στα ATP Finals.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024