Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: «Πνίξατε» τους πολίτες στους έμμεσους φόρους, εξαπατήσατε προεκλογικά τους επαγγελματίες

ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: «Πνίξατε» τους πολίτες στους έμμεσους φόρους, εξαπατήσατε προεκλογικά τους επαγγελματίες

Σχόλιο της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Βούλας Κεχαγιά για την ανακοίνωση της ΝΔ που επιτίθεται στον Στέφανο Κασσελάκη

Απάντηση στις βολές που εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Βούλα Κεχαγιά με σχόλιο που πραγματοποίησε.

Η Βούλα Κεχαγιά τόνισε πως «η Νέα Δημοκρατία ενοχλείται όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στα πεπραγμένα της», προσθέτοντας ότι«η κυβερνητική παράταξη που «έπνιξε» τους πολίτες με τους έμμεσους φόρους και εξαπάτησε προεκλογικά τους ελεύθερους επαγγελματίες επιβάλλοντας τους οριζόντιο χαράτσι, νομίζει πως μπορεί να συνεχίσει να κοροϊδεύει τους πολίτες επιχειρώντας την διαστρέβλωση της αλήθειας».

Καταληκτικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε πως «σε ό,τι αφορά το «μαξιλάρι» των 37 δισ., τελικά δεν είναι της ΝΔ, όπως προκλητικά φώναζε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή στις 26 Οκτώβρη 2020, λέγοντας πως «το μαξιλάρι είναι δικό μας»;».

ΝΔ: Τα δύο σημερινά ψέματα του Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στα «δύο χαρακτηριστικά σημερινά του ψέματα», όπως ανέφερε.

«Παρότι ξέρουμε ότι βασικός αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα και με αυτά μαχόμαστε καθημερινά, δεν μπορούμε να αφήνουμε αναπάντητα τα ψέματα του κ. Κασσελάκη, ούτε να μην καλύπτουμε τα «κενά μνήμης» που εμφανίζεται να έχει από τη μία δημόσια τοποθέτησή του έως την επόμενη», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024