Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
6 ακαταμάχητα λουλουδάτα αρώματα για φέτος την άνοιξη

6 ακαταμάχητα λουλουδάτα αρώματα για φέτος την άνοιξη

Αρώματα με μεγάλη διάρκεια, που θα ξυπνήσουν όλες τις αισθήσεις!

Η άνοιξη είναι εδώ, η θερμοκρασία έχει ανέβει και η διάθεσή μας είναι πιο λουλουδάτη από ποτέ. Αν θες κι εσύ να ανανεώσεις τη διάθεσή σου φέτος την άνοιξη και να κάνεις την επιδερμίδα σου να μυρίζει υπέροχα, δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις τα αρώματα που θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση.

Νότες γιασεμιού, άνθη πορτοκαλιάς, ορχιδέα, ρόδι και κεράσι θα σε κάνουν να μεταφέρεις την άνοιξη στο δέρμα σου. Αρώματα που αποπνέουν θηλυκότητα, φρεσκάδα και αναζωογόνηση και διαρκούν για πολλές ώρες μες τη μέρα. Δροσερές μυρωδιές που ξυπνούν τις αισθήσεις και θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις μες το πλήθος. Βρες το άρωμα που σου ταιριάζει και θα ενισχύσει τη διάθεσή σου.

Ysl, Black Opium 

Το Black Opium έχει δημιουργηθεί για να μαγεύει και να αφυπνίζει όλες τις αισθήσεις. Όταν τα λευκά άνθη συναντούν το μαύρο καφέ, ένα απόλυτα αισθησιακό αποτέλεσμα δημιουργείται, η συμφωνία ζουμερού κερασιού. Μια νέα διάσταση που σε ταξιδεύει σε ένα φρουτώδες σύμπαν. Το μπουκάλι του Black Opium σε νέα σαγηνευτική απόχρωση θα σε κάνει να το λατρέψεις ακόμη περισσότερο.

Lancome, La Vie est Belle

Το πρώτο σε πωλήσεις άρωμα της Lancome είναι μια καθολική δήλωση για την ομορφιά της ζωής. Θα σε μαγέψει αρχικά με τη ζουμερή εσάνς φραγκοστάφυλου και γλυκού αχλαδιού, ενώ στην ‘’καρδιά’’ της αρωματικής σύνθεσης βρίσκεται η σπάνια ίριδα σε συνδυασμό με νότες μεταξένιου γιασεμιού και μαγευτικών ανθών πορτοκαλιάς. Θα το βρεις σε ένα εμβληματικό μπουκάλι με το περίφημο “sourire de cristal” (“κρυστάλλινο χαμόγελο”) το οποίο αντιπροσωπεύει το στρογγυλεμένο αποτύπωμα ενός χαμόγελου.

Mugler, Angel Nova

Αρωμάτισε τους καρπούς, το εσωτερικό των αγκώνων και τον λαιμό σου με το νέο άρωμα Angel Nova. Απευθύνεται σε όλες τις σύγχρονες γυναίκες που καθιερώνουν τα όνειρά τους ως πραγματικότητα και κάνουν τη ζωή τους να φαίνεται σαν ένα όνειρο. Ένα μαγευτικό eau de parfum που δημιουργήθηκε με απολαυστικές φρουτώδεις νότες, ένα αποκλειστικό τριαντάφυλλο από τον οίκο Mugler και ένα έντονο μοντέρνο ξύλο. Αυτός ο εκπληκτικός συνδυασμός δημιουργεί ένα φρουτώδες, λουλουδάτο και ξυλώδες άρωμα.

Viktor and Rolf, Flowerbomb

Μια έκρηξη αισθησιασμού από τους Viktor and Rolf, το Flowerbomb επαναπροσδιορίζει τον τρόπο αρωματισμού με μοναδικά αισθησιακό ύφος. Με μια άνευ προηγουμένου αισθησιακή εμπειρία, το Flowerbomb αιχμαλωτίζει μαγευτικές νότες οι οποίες ενσωματώνονται σε μια μοναδική, αέρινη σύνθεση. Με εκρηκτικές λουλουδάτες σημειώσεις (ορχιδέα, γιασεµί, φρέζια), απελευθερώνει μια αφθονία λουλουδιών που έχει τη δύναμη να κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο θετικά.

Guerlain, Aqua Allegoria Granada Salvia

Το Granada Salvia είναι ένα αφρώδες άρωμα που θυμίζει έναν ζεστό κήπο της Ανδαλουσίας, προσκαλώντας μας να γευτούμε ένα εξαιρετικό ρόδι. Ενσαρκώνει το πνεύμα του ροδιού, εμποτισμένο με μια πινελιά φασκόμηλου και white musk.

Jean Paul Gaultier, Scandal 

Ανακάλυψε περισσότερες επιλογές σε αρώματα για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα, στο SHOPFLIX.gr. Κάνε τις αγορές σου και πλήρωσε σε έως 60 άτοκες δόσεις και όλα σου τα προϊόντα θα σου παραδοθούν έγκαιρα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024