Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ γιόρτασε τα 6 του χρόνια – H συγκινητική ανάρτηση στα social media
Ο μικρός σβήνει το κεράκι και όλοι του εύχονται «χρόνια πολλά»
O μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ, που πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ταξίδεψε στη Βοστώνη για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία, κερδίζει καθημερινά τη «μάχη» και στέλνει σε όλους μηνύματα αισιοδοξίας και δύναμης.
Χθες, το παιδί που «αγκάλιασε» όλη η Ελλάδα και στάθηκε στο πλευρό του από την βρεφική ηλικία, είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε τα έξι του χρόνια.
Μάλιστα, έσβησε τα κεράκια από την τούρτα που του ετοίμασαν οι γονείς του και συγκίνησε άπαντες για ακόμη μια φορά.
«Είμαστε περήφανοι για όσα έχει καταφέρει και ευγνώμονες για την αγάπη που του δείχνετε»
Στο βίντεο, που ανάρτησαν οι γονείς του στα social media και συγκεκριμένα στη σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ», ακούγονται να του τραγουδούν στα αγγλικά το τραγουδάκι. Ο μικρός σβήνει το κεράκι και όλοι του εύχονται «χρόνια πολλά».
«Σήμερα το αγοράκι μας έγινε 6 ετών! Είμαστε περήφανοι για όσα έχει καταφέρει και ευγνώμονες για την αγάπη που του δείχνετε!!! Λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί γιορτάσαμε τα γενέθλια του μεταξύ μας, δέχτηκαμε όμως πολλές ευχές που έκαναν τη μέρα αυτή ξεχωριστή! Σας ευχαριστούμε πολύ, ευχόμαστε υγεία σε όλους», έγραψαν οι γονείς του στο Facebook, στην ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο, ευχαριστώντας τον κόσμο για την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνει.
Δείτε το βίντεο
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442