Οι ερυθρόλευκοι με την νίκη τους κράτησαν ζωντανές τις ελπίδες για την 15η θέση στην βαθμολογία της UEFA.
Μετά τη νίκη των Πειραιωτών, η διαφορά από την Δανία που έχει μείνει χωρίς εκπροσώπους μειώθηκε στους 1525 βαθμούς, που χοντρικά αναλογούν σε τέσσερις νίκες για τις ελληνικές ομάδες.
Πρακτικά, όμως, μπορεί να χρειαστούν ακόμα και λιγότερες. Η πρόκριση στους «4» του Conference League δίνει επιπλέον μπόνους 200 βαθμών, κάτι που σημαίνει ότι αν ο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ περάσουν στον επόμενο γύρο, τότε θα δώσουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια (κάθε νίκη δίνει 400 βαθμούς και κάθε ισοπαλία 200) που θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες για αυτό άλμα της Ελλάδας στην ειδική βαθμολογία της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.
Αναλυτικά η βαθμολογία χωρών της UEFA έχει ως εξής:
13. Αυστρία 32.600 (0/5)
14. Νορβηγία 31.625 (0/4)
15. Δανία 31.450 (0/4)
16. Ισραήλ 31.125 (0/4)
17. ΕΛΛΑΔΑ 29.925 (2/5)
Υπενθυμίζουμε ότι αν η Ελλάδα κατακτήσει φέτος την 15η θέση, τότε την μεθεπόμενη σεζόν θα βγάλει πάλι 5 ομάδες στην Ευρώπη, εκ των οποίων οι δύο στα προκριματικά του Champions League, η μία στο Europa League και οι υπόλοιπες δύο στο Conference League.
Ως εκ τούτου οι μάχες Ολυμπιακού – Φενερμπαχτσέ και ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ μπορούν να κρίνουν πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.