Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Ράτκλιφ για την ενίσχυση της Γιουνάιτεντ

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Ράτκλιφ για την ενίσχυση της Γιουνάιτεντ

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έχει αποφασίσει να ενισχύσει το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με παίκτες από το… πάνω ράφι.

Η ιδιοκτησία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει σε μια νέα φάση, καθώς η οικογένεια Γκλέιζερ, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, έδωσε τον έλεγχο της ομάδας στον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος αγόρασε τη μειοψηφία των μετοχών των «κόκκινων διαβόλων».

Ο όμιλος INEOS του Αγγλου δισεκατομμυριούχου αγόρασε το 25% των μετοχών, αντί 1.4 δισ. λιρών, και μπήκε στα διοικητικά του συλλόγου, ελπίζοντας πως στο μέλλον θα καταφέρει να γίνει το απόλυτο αφεντικό στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Λεάο είναι ο πρώτος στόχος

Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στη Βρετανία, με περιουσία αξίας 29,6 δισ. λιρών είναι πλέον συνέταιρος των Γκλέιζερς στο μετοχικό σχήμα της Γιουνάιτεντ. Ο Ράτκλιφ έχει τον πρώτο λόγο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα και σύμφωνα με το «Fichajes» στην Ισπανία έστειλε άνθρωπο του στη Ιταλία για να πυροδοτήσει τη «βόμβα» της απόκτησης του Ράφαελ Λεάο από τη Μίλαν! Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο απεσταλμένος του Ράτκλιφ έχει στις αποσκευές του επίσημη πρόταση 145 εκατ. ευρώ για να πείσει τη Μίλαν να παραχωρήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Μπορεί η Μίλαν να επέκτεινε το καλοκαίρι τη συνεργασία της με τον Λεάο έως τις 30 Ιουνίου του 2028, αλλά ο Αγγλος μεγιστάνας είναι έτοιμος να σπάσει κάθε ρεκόρ στην Premier League για να τον ντύσει με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Να σημειωθεί πως ο Λεάο έχει στο νέο συμβόλαιο του ρήτρα εξαγοράς στα 175 εκατ. ευρώ και θέλει το καλοκαίρι να φύγει από το «Σαν Σίρο».

Ο διεθνής άσος είναι απογοητευμένος από τη φετινή πορεία της Μίλαν, η οποία έμεινε εκτός συνέχειας στο Champions League, ενώ είναι ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου στη Serie A. Με τις φήμες μάλιστα να θέλουν τον Στέφανο Πιόλι να φεύγει στο τέλος της σεζόν από την τεχνική ηγεσία των «ροσονέρι», ο Λεάο έχει αποφασίσει να φύγει από την Ιταλία.

Ο 24χρονος σταρ πιστεύει πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ενώ έχει παράπονα που παίζει φέτος στο κέντρο της επίθεσης, αντί στη φυσική θέση του στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Και η Παρί Σεν Ζερμέν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, αλλά ήρθε σε συμφωνία με τη Νάπολι για τον Βίκτορ Οσίμεν και άφησε ανοικτό το δρόμο στη Γιουνάιτεντ.

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024