Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που θέλει να φέρει στη Λίβερπουλ από την Σπόρτινγκ ο Αμορίμ

Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που θέλει να φέρει στη Λίβερπουλ από την Σπόρτινγκ ο Αμορίμ

Ο Ρούμπεν Αμορίμ θέλει να πάρει μαζί του στην Λίβερπουλ τρεις παίκτες που συνεργάζεται μαζί τους στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

H Λίβερπουλ έδωσε τα χέρια με τον Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έως το καλοκαίρι του 2026, με ρήτρα εξαγοράς στα 30 εκατ. ευρώ, αλλά αναμένεται η αγγλική ομάδα να λύσει το συμβόλαιο του με 17 εκατ. ευρώ.

Ο 39χρονος Πορτογάλος τεχνικός θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και αποδέχτηκε τη μεγάλη πρόκληση να καθήσει στον πάγκο του θρυλικού «Ανφιλντ».
Η διοίκηση της Λίβερπουλ, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ολοκλήρωσε τις επαφές με τον μάνατζερ του, Κάρλος φαν Στράχαλεν, για συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια με τον Αμορίμ, με τα σχετικά ρεπορτάζ να εκτιμούν πως οι ανακοινώσεις δεν θα γίνουν άμεσα, καθώς δεν έχει κριθεί ακόμη ο τίτλος στην Πορτογαλία.

Το πλάνο και οι πρώτες μεταγραφές

Ο Αμορίμ έχει διαφορετική τακτική από τον Κλοπ και από το 4-3-3 του Γερμανού τεχνικού θέλει να παίξει στη Λίβερπουλ το σύστημα που εφαρμόζει στη Σπόρτινγκ το 3-4-3 και για να στηρίξει αυτό το αγωνιστικό σύστημα θέλει να πάρει μαζί του στο «Ανφιλντ» και τρεις παίκτες από την ομάδα του στη Λισαβόνα.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Jornal Noticias» ο Αμορίμ έχει δώσει ήδη στη διοίκηση της Λίβερπουλ μια λίστα με τρεις παίκτες που θα ήθελε μαζί του στην Αγγλία. Πρώτος είναι ο διεθνής αμυντικός, Γκονζάλο Ινάτσιο, παίκτη που ήθελε και ο Κλοπ, και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία με τον μάνατζερ του για συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 5.5 χρόνια.

Ο 22χρονος Πορτογάλος διεθνής στόπερ έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Λισαβόνας έως το καλοκαίρι του 2027 και έχει ρήτρα εξαγοράς στα 49 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι έτοιμη να προσφέρει η πρωτοπόρος της Premier League. Από εκεί και πέρα στη λίστα του Αμορίμ είναι ακόμη ένας κεντρικός αμυντικος, ο Ουσμάνε Ντιομαντέ. Ο 20χρονος στόπερ από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει συμβόλαιο έως το 2027 και μπορεί να φύγει με 50 εκατ. ευρώ.

Τέλος ο Αμορίμ θέλει μαζί του στη Λίβερπουλ και τον Δανό διεθνή μέσο, Μόρτεν Χιούλμαντ. Ο 24χρονος άσος έχει συμβόλαιο έως το 2028 και το κασέ του φθάνει τα 45 εκατ. ευρώ. Τότεναμ και Μίλαν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, αλλά προτιμά ν’ ακολουθήσει τον Αμορίμ στην Premier League.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024