Παναθηναϊκός: Για να βάλει… σφραγίδα στην 2η θέση απέναντι στην Άλμπα
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ και με νίκη σφραγίζει την 2η θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου για την 34η και τελευταία αγωνιστική απόψε το βράδυ (11/4, 21.15, Novasports Prime) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και με νίκη σφραγίζουν την 2η θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague.
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ρεκόρ 22-11 και προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, οι οποίες τον έφεραν σε αυτήν την πλεονεκτική θέση έναντι των αντιπάλων του και παρά το γεγονός πως ισοβαθμεί με τη Μονακό και την Μπαρτσελόνα υπερέχει στην μεταξύ τους ισοβαθμία.
Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός
Η Άλμπα από την άλλη έχει βίο αντίθετο και βρίσκεται στην τελευταία θέση με 5-28 και θα αντιμετωπίσει τους «πράσινους» με πολλά προβλήματα εξαιτίας μιας ίωσης που ταλαιπωρεί αρκετούς από τους παίκτες της. Ο προπονητής της δήλωσε πως δεν ξέρει καν σε ποιους μπορεί να υπολογίζει για την σημερινή αναμέτρηση.
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και ο Τούρκος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους του τους παίκτες, κάτι το οποίο δεν είναι και πολύ σύνηθες φέτος καθώς είναι από τις λιγοστές φορές που το «τριφύλλι» θα παραταχθεί πλήρες.
Αν ο Παναθηναϊκός τερματίσει τελικά στην 2η θέση θα παίξει με τον 7ο της κατάταξης που θα προκύψει μέσω του νεοσύστατου play-in tournament που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην Euroleague.
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού
- Ιορδανία: Δύο Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί από πλήγμα του Ιράν σε βάση – Ένας αγνοείται
- Πώς η FIFA «κλειδώνει» την εμπορική χρήση του Μουντιάλ
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει
- Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης 53χρονης από το μονοπάτι Αώου
- Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη Αττικής – Συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση – Βίντεο ντοκουμέντο


