Πηγές Νέας Αριστεράς για Κασσελάκη: Όταν τελειώσει η ανακαίνιση στο σπίτι να ενημερώσει για το πόθεν έσχες του
«Κάθε φορά και λίγο πιο δεξιά στον ανταγωνισμό της διεκδίκησης συντηρητικών ψήφων», τόνισαν για τα όσα ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στο MEGA πηγές της Νέας Αριστεράς
Σκωπτικά σχολίασαν πηγές της Νέας Αριστεράς τη συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.
Όπως τόνισαν πηγές της Νέας Αριστεράς, «ο κ. Κασσελάκης μίλησε για τις δυσκολίες που περνούν οι Έλληνες πολίτες από το νέο του σπίτι αξίας 1.8 εκατομμυρίων ευρώ στην Αθήνα της στεγαστικής κρίσης».
«Σήμερα όμως μάθαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Κασσελάκη ζητάει προσλήψεις και νέες εξουσίες στην αστυνομία»
Ακολούθως οι ίδιες πηγές υπογράμμισαν καυστικά «καλορίζικο το νέο σπίτι. Ελπίζουμε όταν τελειώσει η ανακαίνιση να ενημερώσει επιτέλους ο κύριος Κασσελακης τους πολίτες για το πόθεν έσχες του και για τις εταιρίες στο Ντέλαγουερ, τις οποίες κατά δήλωση του δεν έχει προλάβει να μετρήσει».
Σύμφωνα με πηγές της Νέας Αριστεράς, ο Στέφανος Κασσελάκης «συνεχίζοντας τη μετατροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ριάλιτι σόου επιβεβαίωσε ότι με την Αριστερά έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο».
«Ο Μητσοτάκης πράγματι έχασε την ευκαιρία να έχει στο πρόσωπο του Κασσελάκη έναν ακόμη νέο υπουργό»
Κατά τις ίδιες πηγές, «τα όσα επανάλαβε περί φορολογίας είναι ανάξια σχολιασμού. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει στη λογική της Δεξιάς: απαλλαγές φόρου για τους ισχυρούς ως εργαλείο της ανάπτυξης. Ο κύριος Μητσοτάκης πράγματι έχασε την ευκαιρία να έχει στο πρόσωπο του κυρίου Κασσελάκη έναν ακόμη νέο υπουργό».
Τέλος, υπογράμμισαν πως «σήμερα όμως μάθαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Κασσελάκη ζητάει προσλήψεις και νέες εξουσίες στην αστυνομία. Και φυσικά ότι θεωρεί τις καταλήψεις των πανεπιστημίων εφάμιλλες με τον βανδαλισμό των πανεπιστημίων. Κάθε φορά και λίγο πιο δεξιά στον ανταγωνισμό της διεκδίκησης συντηρητικών ψήφων».
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Ryanair: «Ήταν σχεδόν ολόκληρος έξω από το παράθυρο» – Τι λέει η γυναίκα που έσωσε τον 61χρονο Σέρβο
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
- Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα Χανιά – Εγκλωβίστηκαν και τραυματίστηκαν δύο άτομα
- Καινούργια αγάπη μου κλείνει το μάτι – Ο νέος έρωτας της Κέιτι Χολμς και οι κοινές τους εμφανίσεις
- Η συγγνώμη του Τζέισον Αλεξάντερ στην Κόρτνεϊ Στόντεν άργησε 14 χρόνια
- Ραγδαία αύξηση των AI θέσεων εργασίας στην Ευρώπη – Οι περισσότερες εκτός τεχνολογικού κλάδου
- Χανιά: Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ το 2χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε από πισίνα – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442