Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το κόλπο που θα μειώσει το σιδέρωμα στον μισό χρόνο

Το κόλπο που θα μειώσει το σιδέρωμα στον μισό χρόνο

Με αυτή τη συμβουλή, το σιδέρωμα των ρούχων σου θα γίνει παιχνιδάκι!

Το σιδέρωμα μοιάζει ώρες ώρες να υπάρχει απλά για να κάνει τη ζωή μας πιο δύσκολη. Όσο κι αν θέλουμε να έχουμε σιδερωμένα ρούχα, το θεωρούμε χάσιμο χρόνου και μια μεγάλη αγγαρεία που δεν προσφέρει τίποτα το ευχάριστο και δημιουργικό. Υπάρχει, όμως, μία λύση για να γλιτώνεις πολύτιμο χρόνο και να κάνεις το σίδερο σύμμαχό σου.

Σίγουρα δεν θες να έχεις τσαλακωμένα ρούχα κι επιδιώκεις όλες σου οι εμφανίσεις να είναι κομψές και περιποιημένες. Πρέπει από το στυλ και τους σωστούς συνδυασμούς, λοιπόν, πρέπει να προσέχεις ώστε τα ρούχα σου να είναι καθαρά και φροντισμένα. Ακόμα κι αν απλώνεις προσεκτικά τα ρούχα σου στην απλώστρα κι αν στεγνώνουν χωρίς να τσαλακωθούν ιδιαίτερα, το σιδέρωμα δεν το γλιτώνεις.

Πώς θα γλιτώσεις χρόνο από το σιδέρωμα και θα το κάνεις λιγότερο κουραστικό;

Το μυστικό για να σιδερώνεις πιο γρήγορα κι εύκολα τα ρούχα σου κρύβεται στο αλουμινόχαρτο. Κάτω από το σιδερόπανο, τοποθέτησε αλουμινόχαρτο σε όλη την επιφάνεια της σιδερώστρας. Φρόντισε να μην υπάρχουν εξογκώματα και το αποτέλεσμα να είναι λείο. Τοποθέτησε και πάλι το πάνινο κάλυμμα και ξεκίνα να σιδερώνεις.

Το αλουμινόχαρτο θα κρατήσει τη θερμοκρασία για περισσότερη ώρα, ώστε όταν σιδερώνεις τη μία πλευρά του ρούχου με το σίδερο, να σιδερώνεται και η άλλη. Επίσης, η θερμότητα αυτή θα βοηθήσει να ισιωθεί το ρούχο σου πολύ πιο γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να το πατάς με το σίδερο πολλές φορές, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.

Τι άλλο πρέπει να προσέξεις για καλύτερο σιδέρωμα;

Αν θες να σιδερώνεις σωστά, έχε κατά νου ότι πρέπει να διαθέτεις και μια καλή συσκευή. Ένα καλό σίδερο, όπως το σίδερο ατμού Philips, θα σε βοηθήσει να σιδερώσεις αποτελεσματικά κάθε ύφασμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μην ξεχνάς, ακόμα, την επιλογή του ατμοκαθαριστή. Αποτελεί μια οικολογική κι αποτελεσματική λύση στην καθαριότητα, πετυχαίνοντας μια εις βάθος απολύμανση, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Ο ατμοκαθαριστής ρούχων Steam&Go της Philips είναι μικρός σε μέγεθος για εύκολη χρήση και πιο εύκολο σιδέρωμα ατμού με τη θερμαινόμενη πλάκα SmartFlow. Χρησιμοποίησέ το οριζόντια ή κάθετα για τα σημεία που σιδερώνονται δύσκολα και για να φρεσκάρεις τα ρούχα σου εγγυημένα και χωρίς καψίματα.

Όποια συσκευή σιδερώματος κι αν σε βολεύει, θα τη βρεις στο SHOPFLIX.gr. Κάνε τις αγορές σου και πλήρωσε σε έως 60 άτοκες δόσεις και όλα σου τα προϊόντα θα σου παραδοθούν έγκαιρα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024