Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αλκέτ Ριζάι: Κλούβα που μετέφερε τον βαρυποινίτη «έμεινε» στη μέση του δρόμου - Σήμανε συναγερμός

Αλκέτ Ριζάι: Κλούβα που μετέφερε τον βαρυποινίτη «έμεινε» στη μέση του δρόμου – Σήμανε συναγερμός

Απρόοοπτο κατά τη μεταφορά του βαρυποινίτη κρατούμενου στο νοσοκομείο της Λαμίας από τις Φυλακές Δομοκού - Αυξημένα τα μέτρα επιτήρησης του χώρου

Ένα απρόοπτο συμβάν προκάλεσε την κινητοποίηση των Αρχών σήμερα, καθώς η κλούβα της Αστυνομίας που μετέφερε στο Νοσοκομείο της Λαμίας τον βαρυποινίτη κρατούμενο στις Φυλακές ΔομοκούΑλκέτ Ριζάι, «έμεινε» ξαφνικά στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με το LamiaReport, όλα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης (11/04) όταν κρίθηκε αναγκαία η μεταγωγή του Αλκέτ Ριζάι στο νοσοκομείο. Η κλούβα που μετέφερε τον καταδικασμένο Αλβανό κακοποιό -για ανθρωποκτονίες αλλά και για την κινηματογραφική απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο- έμεινε στις ανηφόρες του Δομοκού λίγο πριν το «16».

Στο κέντρο της Αστυνομίας είχε σημάνει συναγερμός. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, προκειμένου να σταλεί νέα κλούβα για την παραλαβή, φύλαξη και μεταφορά στο νοσοκομείο του βαρυποινίτη, ενώ αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την επιτήρηση του χώρου ώσπου να φτάσει το όχημα, λόγω μεταφοράς προσώπου «υψηλού κινδύνου».

Ύστερα από λίγο ατο σημείο έσπευσε άλλη κλούβα της Αστυνομίας, που παρέλαβε τον Ριζάι.

Η εν λόγω φωτογραφία είναι από παλαιότερη μεταγωγή του Αλκέτ Ριζάι στα Δικαστήρια Λαμίας

Προβλήματα στο στόλο των υπηρεσιακών οχημάτων στην Περιφέρεια Στερεάς λόγω… γήρανσης – Χρονολογούνται πριν από το 2000

Αξιοσημείωτο είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που τυχαίνει κλούβες της Αστυνομίας ή άλλα υπηρεσιακά οχήματα να «μένουν» στο δρόμο λόγω βλάβης.

Με βάση έρευνα του LamiaReport, διαπιστώνεται ότι όλα σχεδόν τα οχήματα και των πέντε σωφρονιστικών καταστημάτων που λειτουργούν στην Περιφέρεια Στερεάς χρονολογούνται από το 2000 και νωρίτερα, έχοντας κάνει εκατομμύρια χιλιόμετρα με καθημερινές μεταγωγές.

Έτσι λοιπόν και στη Φθιώτιδα, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια κλούβα παθαίνει βλάβη στο δρόμο ως φυσικό επακόλουθο της γήρανσης του στόλου των οχημάτων, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να είναι σε μεταφορά προσώπου «υψηλού κινδύνου».

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την πρόσφατη εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρίας των εξωτερικών φρουρών Κορυδαλλού, για μη τήρηση όλων των κανόνων διεξαγωγής ασφαλών μεταγωγών, αλλά και για τις κλειστές σκοπιές λόγω της μεγάλης υποστελέχωσης, εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια του προσωπικού των φυλακών, αλλά και των πολιτών.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024