Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χάνει τη ρεβάνς με Άρσεναλ ο Γκνάμπρι

Χάνει τη ρεβάνς με Άρσεναλ ο Γκνάμπρι

Μυϊκό πρόβλημα αποκόμισε από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ ο Σερζ Γκνάμπρι, που δύσκολα θα προλάβει τη ρεβάνς στη Γερμανία.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, Σερζ Γκνάμπρι, στον αγώνα ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League με την Άρσεναλ, το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης (17/04) στην «Αλιάνζ Αρένα», όπως ανακοίνωσε σήμερα (10/04) ο σύλλογος της Βαυαρίας.

«Η Μπάγερν θα πρέπει να στερηθεί προς το παρόν τον Σερζ Γκνάμπρι», αναφέρει η ενημέρωση που εξέδωσαν οι απερχόμενοι πρωταθλητές Γερμανίας στην ιστοσελίδα τους, προσθέτοντας ότι οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο παίκτης έδειξαν «ένα μυϊκό πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό, το οποίο προέκυψε κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού 9/04 ισόπαλου 2-2 με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών».

Ο Γκνάμπρι, ο οποίος σκόραρε το βράδυ της Τρίτης (9/04), είχε επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον περασμένο μήνα, έχοντας προηγουμένως χάσει αρκετούς αγώνες λόγω προβλημάτων τραυματισμών. Από τότε που επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς, ο Γερμανός διεθνής έχει πετύχει τέσσερα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έδωσε με την Μπάγερν.

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024