Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague: Οι 5 πρώτες μεγάλες φήμες για τις μεταγραφές (vids)

Euroleague: Οι 5 πρώτες μεγάλες φήμες για τις μεταγραφές (vids)

Το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται καυτό στη Euroleague, με τις φήμες να οργιάζουν για το που θα καταλήξουν κάποιοι από τους κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης.

Μπορεί η Euroleague να έχει μπει στην τελική της ευθεία με ένα ματς μόνο να απομένει για το φινάλε της regular season, όμως το αγαπημένο σπορ, αυτό των μεταγραφών έχει ήδη αρχίσει από τώρα με ορίζοντα το καλοκαίρι, με τις φήμες να οργιάζουν και να εμπλέκουν στη συζήτηση τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Πολλοί είναι οι παίκτες που μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι και ακόμα περισσότερες είναι οι φήμες που υπάρχουν για το που θα καταλήξει ο καθένας από αυτούς.

Πάμε να δούμε τις πέντε περιπτώσεις που ακούγονται πως έχουν… κλείσει σε συγκεκριμένες ομάδες ή έχουν μιλήσει από τώρα με ορίζοντα το καλοκαίρι με αυτές.

Κίναν Έβανς

Ο ταλαντούχος combo guard της Ζαλγκίρις Κάουνας που κάνει σεζόν καριέρας φέτος στην Euroleague έχει ακουστεί πολλάκις για τον Ολυμπιακό και όχι μόνο σαν φήμη, αλλά υπάρχουν πληροφορίες και για επικείμενη συμφωνία των δύο πλευρών από τώρα για το καλοκαίρι. Σίγουρα είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στους νταμπλούχους Ελλάδας, καθότι σκόρερ και πολύ καλός επιθετικός στο 1vs1. Ο Έβανς μετράει 17.4 πόντους μ.ο, μαζεύει 2.7 ριμπάουντ, μοιράζει 3.9 ασίστ και έχει και 18.4 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Μάριο Χεζόνια

Ο «Super Mario» παρότι το συμβόλαιό του τελειώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχει ανανεώσει και οι φήμες τον θέλουν να επιστρέφει στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό, με άλλες συνθήκες αυτή τη φορά, σίγουρα πιο ωφέλιμες και για τις δύο πλευρές. Ο Χεζόνια μετράει 13.9 πόντους μ.ο, με 4.5 ριμπάουντ και 13.8 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Σέιν Λάρκιν

Ο Λάρκιν βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη από το 2018 και όλα δείχνουν πως στο τέλος της σεζόν, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του θα αποχωρήσει σαν… φίλος από την Εφές και ως ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στη σύγχρονη ιστορία της. Πολλά ακούγονται και για τον ίδιο, όμως εκείνη που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον αποκτήσει είναι η Μπαρτσελόνα, στην οποία λείπει ένας γκαρντ με τα δικά του χαρακτηριστικά κυρίως στην επίθεση. Ο Λάρκιν έχει φέτος 17.2 πόντους μ.ο, 3.0 ριμπάουντ, 5.1 ασίστ και 20.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Σέμι Οτζελέγε

Ο πρώην παίκτης των Μπόστον Σέλτικς, ήρθε στην Ευρώπη ως ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, όμως η απόδοσή του χαρακτηρίζεται από γενική αστάθεια και ναι μεν στη μέρα του μπορεί να κάνει «πράγματα και θαύματα», αλλά όταν δεν είναι καλά είναι ως και αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του. Το συμβόλαιο του τελειώνει στο τέλος της σεζόν με τη Βαλένθια και για να τον υπογράψει  κινείται η Μπαρτσελόνα, η οποία ενδέχεται να κάνει ολικό ρεκτιφιέ στη γραμμή των ψηλών της. Ο Οτζελέγιε έχει φέτος 13.2 πόντους μ.ο, 4.5 ριμπάουντ και 13.9 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Κρις Τζόουνς

Ο playmaker της Βαλένθια κάνει πολύ καλές σεζόν με τις «νυχτερίδες» και το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του αναμένεται να τις εξαργυρώσει με μεταγραφή σε ομάδα 8αδας στην διοργάνωση. Ακούγεται έντονα για την Βίρτους Μπολόνια, η οποία θέλει να αντικαταστήσει τον Ίφε Λούντμπεργκ. Ο Τζόουνς έχει φέτος 12.9 πόντους μ.ο, 2.2 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 13.7 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από μεταγραφικές φήμες, οι οποίες μπορούν να περιμένουν λίγο, καθώς η Euroleague μπαίνει στο τελευταίο και πιο καθοριστικό κομμάτι της, το οποίο θα κρίνει τα πάντα.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024