Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Το νοσηρό χέρι που χειραγώγησε την κοινή γνώμη θα αποκαλυφθεί

ΠΑΣΟΚ: Το νοσηρό χέρι που χειραγώγησε την κοινή γνώμη θα αποκαλυφθεί

«Η σημερινή παραδοχή του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ ότι οι διάλογοι που δημοσιοποιήθηκαν ήταν προϊόν μοντάζ χρήζουν άμεσης διερεύνησης και απαντήσεων», λέει το ΠΑΣΟΚ.

Η «βόμβα» Τερεζάκη για τη «μονταζιέρα» στα Τέμπη άνοιξε νέο γύρο αντιπαράθεσης με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να στοχεύουν την κυβέρνηση.

Στο ΠΑΣΟΚ όπου «πριν από μια εβδομάδα ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, κατέθεσε αναφορά ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τους αλλοιωμένους διαλόγους της βραδιάς της τραγωδίας των Τεμπών» εκτιμούν πως «η σημερινή παραδοχή του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη, ότι οι διάλογοι που δημοσιοποιήθηκαν σε φιλικό μέσο ενημέρωσης ήταν προϊόν μοντάζ καθώς και η επιβεβαίωση εκ μέρους του του ρεπορτάζ της Καθημερινής ότι οι συνομιλίες είχαν φτάσει σε email υψηλόβαθμων στελεχών του ΟΣΕ, χρήζουν άμεσης διερεύνησης και απαντήσεων».

Στην Χαριλάου Τρικούπη καταλήγουν λέγοντας πως «το νοσηρό χέρι που χειραγώγησε την κοινή γνώμη, θα αποκαλυφθεί και θα μπει τέλος στην ατιμωρησία και τη συγκάλυψη».

«Πρόσβαση στο υλικό είχαν τέσσερις υπάλληλοι του ΟΣΕ»

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ για πρώτη φορά παραδέχεται την ύπαρξη μοντάζ στις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την επομένη του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Ο Παναγιώτης Τερεζάκης κάλεσε μάλιστα το μέσο ενημέρωσης, που πρώτο παρουσίασε τους μονταρισμένους διαλόγους, να εξηγήσει πού τους βρήκε και εάν εκείνο προέβη στην «κοπτοραπτική».

Σε επικοινωνία του MEGA με τον κ. Τερεζάκη, ο ίδιος αποκάλυψε πως πρόσβαση στο υλικό είχαν τέσσερις υπάλληλοι του ΟΣΕ. Ο ένας εξ αυτών, την 1η Μαρτίου του 2023, το έδωσε σε τέσσερα στελέχη του Οργανισμού για να ενημερωθούν.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024