Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
HUAWEI FreeClip: ένα tech κόσμημα που δεν θα βγάζεις από το αυτί σου

HUAWEI FreeClip: ένα tech κόσμημα που δεν θα βγάζεις από το αυτί σου

Τα πανέμορφα open-ear design ακουστικά της Huawei έφτασαν στην Ελλάδα.

Όταν είδα τις φωτογραφίες, η πρώτη μου σκέψη ήταν «ουάου, πολύ ωραία fashionable σκουλαρίκια». Όταν κατάλαβα ότι πρόκειται για ακουστικά, βγήκε ένα «όπα, κάτι ψαγμένο παίζει εδώ» που σίγουρα (σκέφτηκα) δεν πρέπει να χάσω. Γιατί υπάρχουν πολλών ειδών γκατζετάκηδες, με τους πιο δύσκολους να ψάχνουν έναν συνδυασμό καινοτόμου τεχνολογίας, πρωτοποριακής μόδας και προσιτής τιμής. Το ξέρω αυτό που σας γράφω καλά, γιατί είναι ένα βιωματικό σχόλιο, μετά από πολλά χρόνια βολτάροντας στην tech αγορά. Το σύνηθες σε αυτήν την κατηγορία προϊόντων είναι ότι το εκλεπτυσμένο μίνιμαλ και πρωτοποριακό design πρέπει να το πληρώσεις με δύο μισθούς. Όχι όμως σε αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει.

It’s fresh, it’s new, it’s HUAWEI FreeClip!

Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι τα πιο ωραία ακουστικά που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή και με hi-end τεχνολογίες που θα ζηλέψουν όλα τα υπόλοιπα, βάζοντας σε σκέψη πολλούς προσκολλημένους με συγκεκριμένες εταιρείες και λειτουργικά συστήματα. Ούτως ή άλλως είναι συμβατά με όλες τις συσκευές, οπότε δώστε βάση όλοι οι λάτρεις του νέου, ωραίου και προχωρημένου.

Τι έκανε λοιπόν η Huawei; Συνδύασε τον καινοτόμο C-bridge σχεδιασμό, την open-ear τεχνολογία ήχου με Smart Wear Detection, τη μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και όλα αυτά δοσμένα με έναν πρωτοποριακό fashion σχεδιασμό. Έχει γίνει αντιληπτό άλλωστε ότι η εταιρεία δίνει πολλή βάση στο design και σε μία “Fashion Forward” στρατηγική που την πιστεύει και υπηρετεί με προσήλωση.

Όπως όλα τα wearables της Huawei λοιπόν είναι συμβατά με συσκευές iOS και Android, έτσι και αυτά θα παίξουν παντού, αναβαθμίζοντας παράλληλα και την εικόνα σου: είτε πας για τρέξιμο στο πάρκο, είτε για καφέ στη θάλασσα, είτε για βόλτα στην πόλη, είτε για ταξίδι στο Παρίσι. Σε κάθε περίσταση ταιριάζει και σε κάθε περίπτωση θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Τα HUAWEI FreeClip πέρα από το μοναδικό νέο design θα σου χαρίσει μία εμπειρία ακρόασης, ανάλογη της εικόνας του. Διαθέτει όλα τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα των σύγχρονων ασύρματων ακουστικών, επιτρέποντάς σου παράλληλα να παραμένεις συντονισμένος με το περιβάλλον σου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα ακουστικά open-ear TWS HUAWEI FreeClip, παρέχουν την ευκολία που ζητάς στις outdoor αθλητικές δραστηριότητες και εξορμήσεις, σε ένα τηλεφωνικό meeting, στη χαλαρή ακρόαση μουσικής και podcasts αλλά και στα καθημερινά τηλεφωνήματα με τους αγαπημένους σου.

Αν είσαι λοιπόν φαν της τεχνολογίας, αν σου αρέσει να είσαι ένα βήμα μπροστά σε ό,τι συμβαίνει, αν σε γοητεύουν τα fashion statements, τότε αυτό δες το.

Νέος σχεδιασμός Cbridge για άνεση χρήσης

Μετά από πολλές δοκιμές και έρευνες, η Huawei φρόντισε να πετύχει τη βέλτιστη εργονομική εφαρμογή, στο πλαίσιο ενός καινοτόμου σχεδιασμού, που χάριν του στυλ δεν θα θυσιαστεί η άνεση. Μαθαίνουμε από την εταιρεία ότι αυτό επιτεύχθηκε μέσω τριών κύριων χαρακτηριστικών των ακουστικών που δεν μπλοκάρουν το κανάλι του αυτιού: το Comfort Bean, το Acoustic Ball και τον σχεδιασμό  C-bridge. Το Comfort Bean χρησιμοποιεί έναν εργονομικό σχεδιασμό (σε σχήμα φασολιού όπως μας λέει και το όνομά του) που προσαρμόζεται απρόσκοπτα κατά μήκος των καμπυλοτήτων και των ποικίλων σχημάτων του ανθρώπινου αυτιού. Το Acoustic Ball έχει σχεδιαστεί, επίσης, με βάση το ανθρώπινο αυτί για να πετυχαίνει τη βέλτιστη εφαρμογή με το ιδανικό μέγεθος στο αυτί του χρήστη χωρίς να είναι ενοχλητικό. Η σύνδεση του «φασολιού» και της «μπάλας» είναι το C-bridge Design, το οποίο διαθέτει έναν προσαρμοστικό αισθητήρα που μαθαίνει και ρυθμίζει τη δύναμη σύσφιξης του μηχανισμού κουμπώματος, μειώνοντας την πίεση στον χόνδρο του αυτιού του χρήστη. Το C-bridge Design κατασκευάστηκε με την πιο πολύπλοκη διαδικασία μηχανικής ακριβείας της βιομηχανίας, καταφέρνοντας να προσθέσει 9 ενσωματωμένα καλώδια (!) στον πυρήνα του λεπτού αυτού βραχίονα.

Συνεχίζοντας με τα πιο πρακτικά τεχνικά, τα HUAWEI FreeClip έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας με 8 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ταυτόχρονα ή έως και 36 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με την θήκη φόρτισης, έχουν αντοχή στο νερό, την σκόνη και τον ιδρώτα (κατηγορίας  IP54) και θα παραμείνουν στερεωμένα στα αυτιά σου όλη μέρα, χωρίς ενόχληση. Στα παραπάνω, σκέψου ότι αντιλαμβάνονται τους ήχους του περιβάλλοντος, με τον αγωγό καταστολής ήχου να υποστηρίζει τη μεγάλη ευκρίνεια στην φωνή, ανεξάρτητα που βρίσκεσαι, ακόμα και με τα παράθυρα του αυτοκινήτου κατεβασμένα.

Το καλύτερο δεν σου το είπα. Τα HUAWEI FreeClip είναι τα πρώτα ακουστικά open–ear που δεν κάνουν διάκριση μεταξύ αριστερού και δεξιού αυτιού. Η τεχνολογία Smart Wear Detection τους επιτρέπει να αναγνωρίζουν αυτόματα σε ποιο αυτί τα φοράς διασφαλίζοντας την άνεση και την ευκολία σου.

Και πάμε σε κάτι πιο τεχνολογικά ψαγμένο. Στα εν λόγω ακουστικά υπάρχει ακρόαση ανοιχτού τύπου (open-ear listening) με σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων. Τι είπατε;

Λοιπόν, για να μην σε κουράζω, ουσιαστικά είναι η λύση στο συνηθισμένο πρόβλημα της open-ear τεχνολογίας ακρόασης που έχει διαρροές στον ήχο και μειωμένη καθαρότητα. Στα νέα ακουστικά της HUAWEI, εφαρμόζονται δύο κύριες τεχνολογίες ήχου – τη μονάδα κινούμενου πηνίου διπλού μαγνητικού κυκλώματος υψηλής ευαισθησίας και το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων – οι οποίες λειτουργούν παράλληλα, για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων. Πέραν αυτών, τα HUAWEI FreeClip διαθέτουν διπλούς αεραγωγούς στο πίσω μέρος της ακουστικής «μπάλας» για να αντισταθμίζουν αντίστροφα τα ηχητικά κύματα και να μειώνουν τη διαρροή ήχου.

Για όλους όσους είναι στην αναζήτηση ακουστικών ή στην αναβάθμιση των υπαρχόντων, αυτή είναι μία επιλογή που πρέπει να μπει ψηλά στη λίστα.

Τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να τα δεις με ένα κλικ στην  ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

YouTube:   https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ

Huawei Community

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024