Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα για την κατάστασή του

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα για την κατάστασή του

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει τη μεγάλη του μάχη, με τη σύζυγό του να μιλά αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη» για την κατάσταση της υγείας του.

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη» για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

Η Κατερίνα Πετράκη, σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη» για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι. Έχει χρόνο ακόμα, στην ίδια κατάσταση είναι. Δεν θα έχουμε κάποια άμεση εξέλιξη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για την τρίτη προσπάθεια αποσωλήνωσης, η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα επισήμανε ότι «γενικά γίνονται κάποιες εξετάσεις, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο τώρα άμεσα».

«Βήμα – βήμα πάνε οι γιατροί»

«Εμείς σχεδόν κάθε μέρα μαθαίνουμε αυτό που μας λένε οι γιατροί ότι έχει γίνει εκείνη την ημέρα, όχι κάτι άλλο. Γενικά, υπάρχει ένας έλεγχος, δεν γίνονται κάθε μέρα συγκεκριμένες εξετάσεις, υπάρχει ένας έλεγχος γενικά όλο το 24ωρο. Χρειάζεται ξεκούραση, αυτό γνωρίζουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει πότε θα γίνει κι άλλη προσπάθεια αποσωλήνωσης, η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα σημείωσε πως «όχι, όχι, όχι… έχουμε μέρες ακόμα. Βήμα-βήμα πάνε οι γιατροί και αυτό είναι το σωστό» επισήμανε μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024