Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη σήμερα - Στοχευμένες περιοδείες με το βλέμμα στις διαρροές προς δεξιά

Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη σήμερα – Στοχευμένες περιοδείες με το βλέμμα στις διαρροές προς δεξιά

Ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα είναι πρώτη στη λίστα με τους προεκλογικούς… προορισμούς του κυβερνώντος κόμματος για τις επόμενες εβδομάδες.

Σε πλήρη εξέλιξη, η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ, για τις ευρωεκλογές, με τον πρωθυπουργό να έχει δώσει ήδη χαρακτηριστικά εθνικής κάλπης στην αναμέτρηση του Ιουνίου, και να ορίζει ως προσωπικό στοίχημα το αποτέλεσμα.

Με φόντο τις δημοσκοπήσεις που καταγράφουν φθορά για το κυβερνών κόμμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης –όπως έχει γράψει το in- προχωρά παράλληλα σε στοχευμένες περιοδείες ανά την επικράτεια  με έμφαση στις περιοχές που έχει μεγάλες πιθανότητες η μετακίνηση ψηφοφόρων προς κόμματα που βρίσκονται δεξιότερα.

Στοχευμένες περιοδείες

Χαρακτηριστική είναι η μετάβαση του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη σήμερα, Τρίτη, μαζί με τον Κυριάκο Πιερρακάκη για την παρουσίαση της πλατφόρμας κατά του bullying. Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει βόλτα στην Πολίχνη, ενώ υπενθυμίζεται ότι είχε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και πριν από περίπου έναν μήνα, μιλώντας στο προσυνέδριο της ΝΔ.

Στο γαλάζιο στρατόπεδο δίνουν στις ευρωεκλογές χαρακτηριστικά εθνικής κάλπης, ξορκίζοντας τη χαλαρή ψήφο

Εξάλλου είναι σαφές ότι ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα είναι πρώτη στη λίστα με τους προεκλογικούς… προορισμούς για τις επόμενες εβδομάδες.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τα στελέχη του να κινηθούν πόρτα- πόρτα ανά την επικράτεια συνδυάζοντας την επαφή με πολίτες και την προβολή «θετικής» ατζέντας ανά περιοχή και μεταφέροντας το μήνυμα: «Δεν επιτρέπεται η αποχή, η αδράνεια και η αδιαφορία».

Ξορκίζοντας τη χαλαρή ψήφο

Χθες από τη Ρόδο ο πρωθυπουργός  μίλησε για την ιδιαιτερότητα της επικείμενης κάλπης, ξορκίζοντας τη λογική της χαλαρής ψήφου.

«Σε αντίθεση με άλλες ευρωεκλογές δεν συμπίπτει ούτε με δημοτικές, ούτε με περιφερειακές εκλογές, ούτε με εθνικές εκλογές. Οπότε πρέπει εμείς, ως Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, να φροντίσουμε να κινητοποιήσουμε το δικό μας κόσμο. Να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση και κυρίως να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι αυτό το οποίο θα συμβεί στις ευρωεκλογές έχει μεγάλη σημασία για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, αλλά και για την ένταση με την οποία θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το δικό μας μεταρρυθμιστικό έργο», όπως είπε.

Σε ό,τι αφορά το ευρωψηφοδέλτιο, τα αποκαλυπτήρια αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, οπότε σε ειδική εκδήλωση θα ανακοινωθούν τα 42 ονόματα.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024