Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Η στιγμή που ένα κοριτσάκι αποφεύγει «στο τσακ» γερανό

Βρετανία: Η στιγμή που ένα κοριτσάκι αποφεύγει «στο τσακ» γερανό

Στο παρά πέντε πρόλαβαν οι κάτοικοι ενός σπιτιού στη Βρετανία που γλίτωσαν από την πτώση γερανού

Σοκ έχει προκαλέσει στην Βρετανία, το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν τεράστιο γερανό που παραλίγο να συνθλίψει μία μαθήτρια, έξω από το σπίτι της. Το περιστατικό συνέβη σε ένα ακίνητο στο Atherton, Wigan, Greater Manchester, χθες γύρω στις 10.30 το πρωί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η πτώση του γερνού στην κατοικία προκάλεσε πυρκαγιά, την οποία οι πυρσβέστες έσβησαν και απομόνωσαν το φυσικό αέριο και το ηλεκτρικό ρεύμα στο ακίνητο. Η οικογένεια έχει τοποθετηθεί σε καταλύματα έκτακτης ανάγκης, αλλά δεν γνωρίζει πότε θα μπορέσει να επιστρέψει.

Τι δείχνει το βίντεο

Τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου προέρχονται από μία κάμερα που ήταν προσαρμοσμένη πάνω στο κουδούνι και δείχνει το κορίτσι πάνω στο τρίκυκλο της στον μπροστινό κήπο της οικογένειας της.

Ξαφνικά, ένας γερανός που βρίσκεται στο πίσω μέρος ενός φορτηγού ανατρέπεται, πέφτει πάνω στην πρόσοψη της ιδιοκτησίας και αποφεύγει οριακά τη μικρή, η οποία είχε προλάβει και έφυγε από το σημείο.

Μεγάλες οι ζημιές στο σπίτι – Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από το περιστατικό

Μάρτυρες δήλωσαν ότι ο γερανός «έκοψε» το σπίτι και ξεκίνησε επιχείρηση για την απομάκρυνση του μηχανήματος, το οποίο ενσωματώθηκε στο κτίριο. Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι μέρος της οροφής και του μπροστινού τοίχου καταστράφηκαν, ενώ τουλάχιστον ένα δωμάτιο στον τελευταίο όροφο της σειριακής κατοικίας καταστράφηκε ολοσχερώς από τη σύγκρουση.

Σύμφωνα με την Manchester Evening News, το φορτηγό που στήριζε τον γερανό ανατράπηκε στο δρόμο καθώς προσπαθούσε να απομακρύνει ένα πράσινο κοντέινερ από ένα γήπεδο. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από το περιστατικό.

Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Greater Manchester δήλωσε: «Γύρω στις 10:30 π.μ. σήμερα (Σάββατο 6 Απριλίου), οι πυροσβέστες κλήθηκαν σε αναφορές για έναν γερανό που είχε πέσει μέσα από την πλευρά μιας κατοικίας στο Atherton, Wigan.»

Συνεχίζει λέγοντας ότι «Το πυροσβεστικό όχημα έφτασε γρήγορα στο σημείο, όπου ένα φορτηγό που μετέφερε τον γερανό είχε ανατραπεί στο οδόστρωμα. Η αστυνομία του Μάντσεστερ δημιούργησε έναν κλοιό στο δρόμο.

Οι πυροσβέστες εργάστηκαν για να απομονώσουν το φυσικό αέριο και το ηλεκτρικό ρεύμα στο ακίνητο.  Αλλά και να καθαρίσουν τα χυμένα καύσιμα από το οδόστρωμα. Οι κάτοικοι υποστηρίζονται από την τοπική αρχή για την εξεύρεση προσωρινής στέγης.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024