Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έντεγκαρντ: «Δεν φοβόμαστε ούτε τον Κέιν, ούτε την Μπάγερν»

Έντεγκαρντ: «Δεν φοβόμαστε ούτε τον Κέιν, ούτε την Μπάγερν»

O Μάρτιν Έντεγκαρντ τόνισε ότι οι Κανονιέρηδες σέβονται την Μπάγερν και τον Κέιν, αλλά δεν τους φοβούνται.

Με 10 νίκες σε έντεκα αγώνες Premier League από την έναρξη του 2024 και με μόλις τέσσερα γκολ παθητικό, η Άρσεναλ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και κάνει όνειρα τίτλου για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.

Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει μια αυτοπεποίθηση στους «κανονιέρηδες», οι οποίοι πηγαίνουν με την καλύτερη δυνατή φόρμα να αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Champions League.

Για την πρώτη αναμέτρηση με τους Βαυαρούς στο «Emirates» την προσεχή Τρίτη (9/4,22:00) μίλησε ο Μάρτιν Έντεγκαρντ, ο οποίος τόνισε ότι αυτό το ματς είναι μια πρόκληση για τους Λονδρέζους, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έντεγκαρντ:

«Φυσικά και πρέπει να τους σεβαστούμε όμως δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβηθούμε κάποιον. Πρέπει να εστιάσουμε σε εμάς και στην ποιότητα που έχουμε στην ομάδα», τόνισε αρχικά ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, ενώ ερωτηθείς για τον Χάρι Κέιν (σ.σ. μετράει 38 γκολ στην πρώτη του σεζόν στο Μόναχο), είπε:

«Είναι καλός παίκτης, έχω παίξει απέναντί του και ξέρω την ποιότητα που έχει, ειδικά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ είναι καλός και στις συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Κάθε ματς που δίνει η Άρσεναλ είναι μία καλή πρόκληση.

Η Μπάγερν είναι καλή ομάδα με καλούς επιθετικογενείς παίκτες και θα είναι μία μεγάλη νύχτα στο «Emirates». Έχουν φέρει μερικά παράξενα αποτελέσματα στην Bundesliga αλλά κοιτώντας την ομάδα τους και την ποιότητα που έχουν καταλαβαίνουμε πως θα είναι μία σκληρή μάχη. Είμαστε έτοιμοι όμως».

Sports in

Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Ο Τσάβι έχει αναδείξει 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του καταλανικού συλλόγου – Ξεχωρίζουν οι Γιαμάλ, Φερμίν και Κουμπαρσί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024