Κεχαγιά για Χρυσοχοΐδη: Ωμή παραδοχή της διάλυσης της ΕΛΑΣ και της ανεπάρκειας του ίδιου
«Με το πάσο σας κ. Χρυσοχοΐδη», αναφέρει η κ. Κεχαγιά.
Πυρά κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εξαπολύει η Eκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, σε σχόλιό της για τη συνέντευξη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, στον απόηχο της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους.
«Όταν μια γυναικοκτονία έξω από Αστυνομικό Τμήμα περιγράφεται ως «ατυχές περιστατικό» κι όταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει πως «το πρόβλημα είναι ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να τρέξει όσο τρέχουν οι εξελίξεις», τότε αυτό συνιστά ωμή παραδοχή της διάλυσης της ΕΛΑΣ και της ανεπάρκειας του ίδιου.
Με το πάσο σας κ. Χρυσοχοΐδη», αναφέρει η κ. Κεχαγιά.
- Πάμε μια βόλτα;: Η Ελένη Ράντου μας «ταξιδεύει» στη ζωή της
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- «Κάναμε τα πάντα για αυτήν την οικογένεια – Αφαντες οι κοινωνικές υπηρεσίες – Τι λέει στο in η μητέρα συμμαθητή των παιδιών που ζούσαν στη «τρώγλη»
- Χωρίς Ναν, Φαρίντ και Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός στη Μύκονο
- Επίθεση με drone προκάλεσε πυρκαγιά σε πυρηνικό εργοστάσιο στο Άμπου Ντάμπι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]
- Κως: Πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών ακρωτηριασμού εργάτη στη Νίσυρο ζητά το Εργατικό Κέντρο
- Η ατάκα του Μοντέρο πριν το Game 4 με τον Παναθηναϊκό: «Θυμάμαι να λέω στους συμπαίκτες μου…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 17.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-minhmeme-774886792-19201370-315x220.jpg)
































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-22-315x220.jpg)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442