
Μεγάλη Εικόνα στο MEGA: Φάκελος γυναικοκτονίες
Μαρτυρίες από συγγενείς των θυμάτων, ενώ στην εκπομπή παρεμβαίνει η εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου.
Απόψε στις 00:10, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, γονείς θυμάτων μιλούν στη Νίκη Λυμπεράκη και τη «Μεγάλη Εικόνα» για τα κενά του συστήματος και όσα πρέπει να αλλάξουν στην Ελλάδα.
Ποιοι μιλούν στην αποψινή εκπομπή
Στο στούντιο του MEGA συνομιλούν η Κατερίνα Κώτη, μητέρα της Ντόρας Ζαχαριά που δολοφονήθηκε στα 31 της χρόνια από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο, η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς Μανωλακέλλη, που δολοφονήθηκε στα 24 της από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Λέσβο και η Ρόζα Φωτιάδου, μητέρα της Σοφίας Σαββίδου που δολοφονήθηκε μαζί με τη σύζυγο του δράστη στη διπλή γυναικοκτονία έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά το 2020.
Μαζί τους, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της βίας Κική Πετρουλάκη και από το Διδυμότειχο οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη.
Παρεμβαίνει η εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου.
«ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ
ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 00:10
#MegaliEikona
- Ο Έλον Μασκ είναι πρωτοπόρος της ΑΙ, πολύ πλούσιος και πολύ ισχυρός – Πρέπει να τον φοβόμαστε;
- Σιδηρόδρομος: Εκτός τροχιάς οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το ETCS – 3,5 χρόνια μετά τα Τέμπη εκτός λειτουργίας
- ΠΑΣΟΚ: Πέμπτο «χτύπημα» στις «άγνωστες πτυχές του Ελλάδα 2.0»
- H άγνωστη μπουτίκ του Παρισιού που ψωνίζουν Τζάρβις Κόκερ και Άλεξ Τέρνερ – Ούτε διαφημίσεις, ούτε εκπτώσεις
- Γαλλία – Ελλάδα 66-65: Ήττα σε «νεκρό» χρόνο για την Εφήβων και τρίτη θέση στο Group A
- Πλαστικές σφαίρες στη Μαγιόρκα κατά διαδηλωτών – Οκτώ τραυματίες στην κινητοποίηση κατά του υπερτουρισμού


