Δεκαεπτάχρονη στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε τον 57χρονο πατέρα της καθώς όπως ισχυρίστηκε η ίδια ήθελε να την εξαναγκάσει να κάνει έκτρωση.
Σύμφωνα με το voria.gr, η ανήλικη μαζί με τη μητέρα της —και εν διαστάσει σύζυγο του 57χρονου— προχώρησαν σε μήνυση όταν έμαθαν ότι ο άνδρας μετέβαινε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για αυτόν τον σκοπό.
Ο 57χρονος τελικά συνελήφθη και θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποβάλει και ο ίδιος μήνυση για απαγωγή εναντίον του συντρόφου της 17χρονης.
Εις βάρος του 57χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).