Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντον Λέμον: Ο πρώην παρουσιαστής του CNN παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του

Ντον Λέμον: Ο πρώην παρουσιαστής του CNN παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του

Ο Ντον Λέμον ανήκει πλέον στο κλαμπ των παντρεμένων.

Ο πρώην παρουσιαστής του CNN, ο οποίος έχει πλέον το δικό του πρόγραμμα streaming με τίτλο «The Don Lemon Show» ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον επί χρόνια σύντροφό του Tim Malone το Σάββατο 6 Απριλίου.

Η μεγάλη μέρα ήρθε μετά από οκτώ χρόνια σχέσης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο εστιατόριο Almond στο Bridgehampton της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια έγιναν ζευγάρι. Ο γάμος συνέπεσε με τα γενέθλια του Malone καθώς και με την πενταετή επέτειο του αρραβώνα τους.

Οι 140 καλεσμένοι

Ο 58χρονος Λέμον και ο 40χρονος μεσίτης ακινήτων Μαλόν αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης κατά τη διάρκεια μιας τελετής στην Πρεσβυτεριανή Εκκλησία της 5ης Λεωφόρου στο κέντρο του Μανχάταν μπροστά σε περίπου 140 καλεσμένους, σύμφωνα με το People.

Ορισμένοι από αυτούς τους καλεσμένους ήταν διασημότητες όπως ο πρώην παρουσιαστής της εκπομπής «Today» Matt Lauer, οι συμπαρουσιάστριες της εκπομπής “View” Sunny Hostin, Joy Behar και Ana Navarro, ο Alec Baldwin, ο Clive Davis, η απόφοιτος της εκπομπής “Real Housewives of New York City” Luann de Lesseps και η Tamron Hall.

Αγκαλιά με τα 3 σκυλιά τους

Μετά την τελετή του γάμου, οι γαμπροί βγήκαν χαμογελαστοί από την εκκλησία κρατώντας στην αγκαλιά τους τα τρία σκυλιά τους. Ο Lemon και ο Malone φορούσαν βελούδινα σμόκιν από το Suit Supply σε διαφορετικές αποχρώσεις – ο πρώτος φορούσε πράσινο ενώ ο δεύτερος μπλε ναυτικό.

Σύμφωνα με την DailyMail μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο μπαρ Polo του Ralph Lauren.

@elderordonez Just Got Married! Don Lemon and Tim Malone all smiles leaving Church after getting Married in New York City this afternoon (🎥) @elderordonez1 . #donlemon #timmalone #alecbaldwin #hilariabaldwin #joybehar #tamronhall #clivedavis #jeffzucker #wedding #married #happy #smile #nyc #people #pretty #woman #women #men #happybirthday #taylorswift #justinbieber #kyliejenner #fyp #yourpage #tiktok ♬ original sound – Elder Ordonez

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024