Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκλειψη Ηλίου στις 8/4: Δύσκολες στιγμές για 4 ζώδια

Έκλειψη Ηλίου στις 8/4: Δύσκολες στιγμές για 4 ζώδια

Η Έκλειψη Ηλίου στον Κριό που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Απριλίου φέρνει ανατροπές.

Η ολική έκλειψη Ηλίου θα είναι ορατή από εκατομμύρια ανθρώπους σε περιοχές της βόρειας Αμερικής, του Μεξικού και του Καναδά. Επιπλέον πολύ κοντά σε αυτή την έκλειψη πραγματοποιείται η σύνοδος Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται στις 10 Απριλίου.

Κριός

Αυτή η περίοδος σηματοδοτεί μια φάση προσωπικής εκπλήρωσης στόχων. Πράγματα που πάντα ήθελαν να κάνουν, τώρα αρχίζουν να τα δρομολογούν με περισσότερη πειθαρχία και επιμονή. Είναι η εποχή για να δράσουν με σθένος και να κατακτήσουν τους στόχους τους, όμως αυτό θα είναι το αποτέλεσμα κάποιων έντονων αμφιβολιών κι ανατροπών που θα εμφανιστούν στο δρόμο τους.

Καρκίνος

Η έκλειψη φέρνει την ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό επαγγελματικών στόχων, μέσα από μια σειρά δυσκολιών κι εμποδίων. Παλαιότερες εργασιακές ευκαιρίες μπορεί να επανέλθουν, δίνοντας την ευκαιρία για επαναξιολόγηση και βελτίωση της κοινωνικής και επαγγελματικής εικόνας. Θα επιλέξετε το παλιό ή το καινούριο;

Ζυγός

Σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις και συνεργασίες τους. Πρόκειται για ένα ολικό ξεκαθάρισμα μέσα από αρκετή αστάθεια κι εντάσεις, όπου παραμένουν μόνο όσοι τους προσφέρουν αξία. Επανασυνδέσεις που κρατούν και μεταβολές που φέρνουν μακροπρόθεσμη σταθερότητα θα είναι κεντρικά θέματα, δωρίζοντας ευκαιρίες για ενίσχυση των προσωπικών και επαγγελματικών δεσμών.

Αιγόκερως

Η επικείμενη έκλειψη Ηλίου προκαλεί μια σειρά αλλαγών στον οικογενειακό και προσωπικό τους χώρο. Ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές που θα επικρατεί μια αίσθηση ανεπάρκειας ή αστάθειας. Νιώθουν την ανάγκη να επιστρέψουν στο πατρικό τους σπίτι ή να αναλάβουν νέες ευθύνες σχετικά με την οικογένεια. Αυτή η περίοδος μπορεί επίσης να φέρει επούλωση από παλιά τραύματα του παρελθόντος, δίνοντας μια ευκαιρία για ανανέωση.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024