Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή του από τον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα, κόντρα στο Λαύριο.

Ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, ωστόσο ο Αμερικανός σούπερ σταρ έδωσε τα πρώτα του δείγματα αν και άργησε να πάρει μπρος.

Ο Πόρτερ έμεινε στο παρκέ για 25:43 και τελείωσε το ματς με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 λάθη, 2κλεψίματα, 3 κερδισμένα φάουλ ενώ είχε 3/7 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 2/3 βολές.

Δείτε το βίντεο με τα highlights του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Νεραντζάκης: «Θα μας δώσει αυτό που θέλουμε ο Πόρτερ»

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στο Λαύριο και ηττήθηκε με 89-85 στην 1η αγωνιστική των play-out για τη Stoiximan Basket League και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Στάθης Νεραντζάκης μίλησε για την αναμέτρηση αλλά και για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: «Καθοριστική ήταν η αμυντική προσέγγιση σε όλο το παιχνίδι. Αλλάξαμε την τακτική μας στο τέλος, παίξαμε πιο επιθετικά, αλλά δώσαμε τα πάντα στο Λαύριο, που έκανε ό,τι ήθελε επιθετικά».

Για τον Πόρτερ: «Ήρθε ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας. Δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι. Έχει την ποιότητα και πιστεύουμε ότι θα μας δώσει αυτό που θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια».