Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης από Γαύδο: Ο Μητσοτάκης αποκάλεσε «εισαγόμενους» τους απόδημους Έλληνες

Κασσελάκης από Γαύδο: Ο Μητσοτάκης αποκάλεσε «εισαγόμενους» τους απόδημους Έλληνες

«Από το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, από τη Γαύδο, στέλνω τους χαιρετισμούς των ακριτών μας που φυλάττουν Θερμοπύλες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης

Μήνυμα στους απόδημους Έλληνες έστειλε από τη Γαύδο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «από το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, από τη Γαύδο, στέλνω τους χαιρετισμούς των ακριτών μας που φυλάττουν Θερμοπύλες».

«Εξάγει ένα know-how πολύτιμο ίσως σε αυταρχικούς ηγέτες τριτοκοσμικών καθεστώτων»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο του 15ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. «Χθες ο πρωθυπουργός με αποκάλεσε «εισαγόμενο». Δεν βλέπω τον χαρακτηρισμό ως προσωπική μομφή, αλλά ως μομφή απέναντι σε όλους τους ομογενείς που θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Και απέναντι σε όλα τα παιδιά που έφυγαν με τη χρεοκοπία της χώρας από το κόμμα του και που τους ζητάει να επιστρέψουν. Για να τους πει μετά εισαγόμενους επιχειρηματίες, εισαγόμενους επιστήμονες, εισαγόμενους ανθρώπους».

Ακολούθως τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «στις 9 Ιουνίου ζητάει και τη δική τους ψήφο. Θέλει την ψήφο «εισαγόμενων ψηφοφόρων», κατά τη λογική του. Ο ίδιος, είναι ο πολιτικός που μίλησε για εισαγόμενη ακρίβεια, προτού οι πολίτες καταλάβουν τελικά ότι η ακρίβεια είναι δικό του προϊόν».

Πρόσθεσε δηκτικά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολιτικός των εξαγωγών. «Εξάγει ακρίβεια. Εξάγει καταπάτηση του Κράτους Δικαίου. Εξάγει συγκάλυψη. Εξάγει υποκλοπές. Εξάγει ανασφάλεια».

Καταληκτικά τόνισε πως «εξάγει ένα know-how πολύτιμο ίσως σε αυταρχικούς ηγέτες τριτοκοσμικών καθεστώτων. Στην Ευρώπη δεν τον αγοράζουν».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024