Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η αποκάλυψη της Τζίλιαν Άντερσον για το Scoop - Γιατί δεν ήθελε τον ρόλο

Η αποκάλυψη της Τζίλιαν Άντερσον για το Scoop – Γιατί δεν ήθελε τον ρόλο

Η λαμπερή ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον αποκάλυψε πως αρχικά δεν ήθελε να υποδυθεί τον ρόλο της δημοσιογράφου Έμιλι Μέιτλις στη βρετανική δραματική ταινία Scoop.

Το Scoop, η δραματική ταινία για το πώς το BBC απέσπασε την εκρηκτική συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου για τη σχέση του με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Τζέφρι Επστάιν, έκανε πρεμιέρα στο Netflix, με την Τζίλιαν Άντερσον να αποκαλύπτει πως είχε αρχικά αρνηθεί τον ρόλο της δημοσιογράφου.

Η 55χρονη ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον, που υποδύεται στην ταινία τη Βρετανίδα δημοσιογράφο Έμιλι Μέιτλις αποκάλυψε πρόσφατα ότι αρχικά απέρριψε τον ρόλο.

«Αρχικά είπα όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζίλιαν Άντερσον. «Ένιωσα ότι η Έμιλι Μέιτλις είναι πολύ γνωστή στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι στις οθόνες μας και στα αυτιά μας και στα podcasts μας για πολύ καιρό και είναι κατά κάποιο τρόπο γνωστή ως superwoman στην πόλη. Υπάρχει ένα σχόλιο ή ένα αυθόρμητο σχόλιο στην ταινία σχετικά με το πώς κολυμπάει και κάνει τζόκινγκ και παίρνει συνεντεύξεις από παγκόσμιους ηγέτες και όλα αυτά. Και όλα αυτά είναι πολύ αληθινά, και είναι μια αρκετά επιβλητική παρουσία, και γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που την γνωρίζουν», υπογράμμισε η Τζίλιαν Άντερσον.

«Μου φάνηκε πολύ κακή ιδέα»

Η λαμπερή ηθοποιός εξήγησε επίσης τη διαφορά μεταξύ της απεικόνισης ενός ζωντανού προσώπου και ενός ανθρώπου που έχει πεθάνει, όπως ο ρόλος της ως πρωθυπουργός Μάργκαρετ Θάτσερ στην 4η σεζόν του «Crown».

«Έπαιξα ήδη μερικούς ανθρώπους που δεν ζουν πια και η προοπτική όχι μόνο να υποδυθώ κάποιον που ζούσε αλλά και που ζούσε στη γειτονιά μου, μου φάνηκε πολύ κακή ιδέα. Έτσι είπα: «Όχι, ευχαριστώ»», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Η Τζίλιαν Άντερσον, ωστόσο, άλλαξε γνώμη όταν ο σκηνοθέτης Φίλιπ Μάρτιν και ο συγγραφέας Πίτερ Μόφατ επεκτάθηκαν πάνω στις σκέψεις τους για τη συγκεκριμένη ταινία.

«Τους εξήγησα γιατί δεν επρόκειτο να το κάνω. Και με κοίταξαν και οι δύο και μου είπαν ‘γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να το κάνεις’. Στην πραγματικότητα, το ήξερα καθώς έβγαινε από το στόμα τους. Σκέφτηκα, ‘ναι, έχετε δίκιο. Ναι’».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024