Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ακρίβεια και ο πληθωρισμός εξαφάνισαν τα «πρώτα ραντεβού»

Η ακρίβεια και ο πληθωρισμός εξαφάνισαν τα «πρώτα ραντεβού»

«Μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη συζήτηση και μπορείτε να δείτε αν υπάρχει αυτή η σπίθα».

Τα εικονικά ραντεβού – μια τάση της εποχής της πανδημίας – είναι και πάλι στη μόδα επειδή η έξοδος έχει γίνει τόσο ακριβή.

Ειδικότερα, η Gen Z έχει αγκαλιάσει το εικονικό πρώτο ραντεβού, το οποίο τους επιτρέπει να γνωρίσουν τα νέα φλερτ τους ενώ αντιμετωπίζουν το αυξανόμενο κόστος ζωής.

Σύμφωνα με την εφαρμογή γνωριμιών Wingman, το 65% των χρηστών ηλικίας 18-27 ετών επιλέγουν τη βιντεοκλήση ως πρώτο ραντεβού αντί να συναντηθούν

Η ιδρύτρια της Wingman, Tina Wilson, δήλωσε στο Business Insider ότι τα στατιστικά στοιχεία, που ελήφθησαν από έρευνα 500 χρηστών, έδειξε την πιο αξιοσημείωτη αλλαγή από την κορύφωση της πανδημίας.

Αρκετοί Gen Zers μίλησαν στο BI για τη μετατόπιση και ήταν σε γενικές γραμμές υπέρ.

«Στους χρήστες αυτής της νεότερης ηλικιακής ομάδας δεν τους »γεμίζει το μάτι», αλλά ξαφνικά καταλαβαίνουν ότι είναι αποτελεσματικό και είναι υπέροχο», είπε Η Tina. «Μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη συζήτηση και μπορείτε να δείτε αν υπάρχει αυτή η σπίθα».

Μερικοί επιλέγουν να διατηρήσουν λίγη από τη διασκέδαση ενός κανονικού ραντεβού — αλλά με χαμηλότερο κόστος — παραγγέλνοντας φαγητά στο κατά την κλήση.

Το παραδοσιακό ραντεβού είναι δύσκολο για κάποιους

Η Lalitaa Suglani, ειδικός σχέσεων στο eHarmony με διδακτορικό στην ψυχολογία, είπε στο BI ότι η υιοθέτηση των εικονικών πρώτων ραντεβού από την Gen Z προσφέρει άνεση, ευελιξία και ασφάλεια.

Οι άνθρωποι μπορούν να «μετρήσουν τη συμβατότητα» και «να δημιουργήσουν σχέσεις» με τρόπο που δεν τους εξαντλεί.

«Τα εικονικά πρώτα ραντεβού μπορούν να παρέχουν πολύτιμες γνώσεις για την προσωπικότητα, το στυλ επικοινωνίας και τα ενδιαφέροντα ενός ατόμου πριν συναντηθείτε αυτοπροσώπως», είπε.

Ο Μπέικερ είπε ότι προτιμά πολύ να μιλάει στο Διαδίκτυο παρά προσωπικά, επειδή μερικές φορές παλεύει με τις διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις.

«Είμαι αυτιστικός και έχω κοινωνικό άγχος, επομένως τα ραντεβού είναι έξω από τη ζώνη άνεσής μου», είπε. «Καθώς είμαι influencer, έχω συνηθίσει να βρίσκομαι μπροστά σε κάμερα, αλλά είμαι τόσο ντροπαλός στην πραγματική ζωή».

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που συναντά στο διαδίκτυο είναι χαρούμενοι που το κάνουν αυτό, είπε, και είναι πολύ λιγότερο αγχωτικό για αυτόν.

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024