Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το ρεκόρ του Κουέστα που δεν φέρνει… τύχη στον Άρη (vids)

Το ρεκόρ του Κουέστα που δεν φέρνει… τύχη στον Άρη (vids)

Ο Χούλιαν Κουέστα απέκρουσε το πέναλτι του Ελ Κααμπί, ισοφάρισε «σκονισμένο» ρεκόρ, αλλά για άλλη μία φορά, η απόκρουσή του δεν βοήθησε να πάρει αποτέλεσμα ο Άρης.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός την αναμέτρηση με τον Άρη, με τους Πειραιώτες να επικρατούν με 3-0, για την 3η αγωνιστική των play offs της Superleague.

Ωστόσο ο αρχηγός του Άρη, Χούλιαν Κουέστα με την απόκρουση στο πέναλτι του Ελ Κααμπί, ισοφάρισε μία τρομερή επίδοση, αλλά ταυτόχρονα η συνέπειά του στην εσχάτη των ποινών, δεν φαίνεται να είναι και πολύ… γούρικη για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Στην χτεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο 40λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ελ Κααμπί από τον Μπράμπετς. Ο Μαροκινός εκτέλεσε ο ίδιος την εσχάτη των ποινών αλλά αστόχησε, με τον Κουέστα να μπλοκάρει.

Αυτό, ήταν το 8ο πέναλτι που αποκρούει στο πρωτάθλημα ο Ισπανός πορτιέρε και «έπιασε» τον Αριάν Μπεκιάι στην κορυφή των ξένων τερματοφυλάκων της σχετικής λίστας.

Η απόκρουση στο 02:08

Μάλιστα ο αρχηγός του Άρη, έχει πιάσει τέσσερα πέναλτι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δύο με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Άρης έχει ηττηθεί και στα έξι αυτά παιχνίδια.

Το 2020 είπε «όχι» στην εκτέλεση του Κώστα Φορτούνη (ήττα 3-1) και δύο χρόνια μετά σε αυτή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί (ήττα 2-1). Τη φετινή σεζόν, ο Κουέστα απέκρουσε το πέναλτι του Φορτούνη (ήττα 4-1) την 6η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Superleague.

Η απόκρουση στο 06:35

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024