Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Χρυσοχοΐδη: Συγκλονισμένοι από την αναλγησία, τον κυνισμό, την αναποτελεσματικότητα

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Χρυσοχοΐδη: Συγκλονισμένοι από την αναλγησία, τον κυνισμό, την αναποτελεσματικότητα

Έντονη κριτική στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με αφορμή τις δηλώσεις του για τη γυναικοκτονία της 28χρινης έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σχετικά με τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την άλλη δηλώνει συγκλονισμένος από την ευκολία με την οποία ο μακροβιότερος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κρύβει τις ευθύνες του, έχοντας φέρει την Ελληνική Αστυνομία στα πρόθυρα της διάλυσης»

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε συντετριμμένος και συγκλονισμένος από τη δολοφονία και πάνω σε αυτή την αναφορά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στέκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας του έντονη κριτική και σημειώνοντας πως, «ο μακροβιότερος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κρύβει τις ευθύνες του, έχοντας φέρει την Ελληνική Αστυνομία στα πρόθυρα της διάλυσης και αφήνοντας τους πολίτες στο έλεος της εγκληματικότητας».

Ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει συγκλονισμένος «με την αναλγησία, τον κυνισμό, την αναποτελεσματικότητα και την απόλυτη απαξίωση που επιδεικνύει η Νέα Δημοκρατία και το ‘επιτελικό’ της κράτος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ‘συγκλονισμένος’ από την δολοφονία της νεαρής κοπέλας και τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν για τη στάση που κράτησε στην συγκεκριμένη υπόθεση η ΕΛ.ΑΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την άλλη δηλώνει συγκλονισμένος από την ευκολία με την οποία ο μακροβιότερος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κρύβει τις ευθύνες του, έχοντας φέρει την Ελληνική Αστυνομία στα πρόθυρα της διάλυσης και αφήνοντας τους πολίτες στο έλεος της εγκληματικότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει συγκλονισμένος επίσης από την ανικανότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία υπόσχονταν την ασφάλεια των πολιτών και με την καταστροφική της πολιτική δεν έχει αφήσει πλέον τίποτα όρθιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει συγκλονισμένος με την αναλγησία, τον κυνισμό, την αναποτελεσματικότητα και την απόλυτη απαξίωση που επιδεικνύει η Νέα Δημοκρατία και το ‘επιτελικό’ της κράτος».

Τι δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου έχει σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τους δημάρχους της Θεσσαλονίκης για το θέμα της αστυνόμευσης, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε «συντετριμμένος από τη γυναικοκτονία της 28χρονης:

«Τέσσερις μέρες μετά το τραγικό περιστατικό της 1ης Απριλίου, όπου χάθηκε μια νέα κοπέλα, η Κυριακή Γρίβα, συνεχίζουμε όλοι μας να θρηνούμε και να πενθούμε. Είμαι συντετριμμένος και προσωπικά γιατί είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στη μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή. Απευθύνω συλλυπητήρια στην οικογένεια αυτής της νέας γυναίκας που έφυγε», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη:  «Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα. Είμαι βέβαιος πως θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια. Η Ελληνική Αστυνομία απέστειλε σε όλες τις αρχές -αλλά και η ίδια διεξάγει έρευνες, όλο το υλικό χωρίς να αποκρυφτεί τίποτε. Θα υπάρξει πλήρης η αλήθεια, ολόκληρη, και θα αποδοθεί στους πολίτες της χώρας μας και ταυτόχρονα θα υπάρξει όλος εκείνος ο απολογισμός που πρέπει να γίνει για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα».

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024