Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νότης Σφακιανάκης: Από ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής τώρα υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΛΑ.Ο.Σ;

Νότης Σφακιανάκης: Από ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής τώρα υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΛΑ.Ο.Σ;

Υπήρξε περίοδος που ο Σφακιανάκης έδινε πύρινες συνεντεύξεις ως τιμητής της Χρυσής Αυγής

Πρόταση να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, φέρεται να δέχτηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο -εξαφανισμένος από τα φώτα της δημοσιότητας-, Νότης Σφακιανάκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής -που πριν κάποια χρόνια εξέφραζε όλο και πιο ανοιχτά τις πολιτικές του πεποιθήσεις, καλώντας μάλιστα σε υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα κόμμα που είναι πολύ κοντά στις απόψεις που είχε εκφράσει ο Νότης Σφακιανάκης, και αυτό δεν είναι άλλο από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Ο πρόεδρος του εν λόγω κόμματος  Φίλιππος Καμπούρης, δήλωσε ότι «Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Νότη Σφακιανάκη για να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες, ενδιάμεσο πρόσωπο σε αυτές τις συζητήσεις είναι επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του, ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του μεσολαβητή. Έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες και είμαστε σε αναμονή των τελικών αποφάσεων από τον γνωστό τραγουδιστή».

Περιμένουμε τις ερχόμενες ημέρες να ανακοινώσουμε και επίσημα τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας. Θεωρούμε ότι ο Νότης Σφακιανάκης θα πει το “ναι” και θα είναι πρωταγωνιστής στον ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού», ανέφερε ο κύριος Καμπούρης σχετικά με την αποχή του Νότη Σφακιανάκη από τη νυχτερινή ζωή.

Από ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής τώρα υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΛΑ.Ο.Σ;

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι θα κάνει ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος σε συνέντευξη πριν 8 χρόνια, το 2016, είχε πει ότι «δεν πολιτεύομαι με κανέναν» ενώ  είχε δηλώσει ότι ψήφισε «αυτούς που βάλανε στη φυλακή εν αδίκω» εννοώντας την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

«Όχι, δεν ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Έχω ψηφίσει μόνο μία φορά στη ζωή μου και ψήφισα αυτούς που βάλανε στη φυλακή εν αδίκω. Πρόσφατα δεν έβαλαν στη φυλακή ανθρώπους οι οποίοι ήταν εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό; (παρεμβάλλεται η ερώτηση του παρουσιαστή: «εννοείτε τη Χρυσή Αυγή;» και ο κ. Σφακιανάκης συνεχίζει) Τι προσβολή. Πρώτα πρέπει να τα αποδείξεις και μετά να καταδικάσεις και να φυλακίσεις τους ανθρώπους. Δεν τους φυλακίζεις προκαταβολικά. Δικτατορία, φασισμός. Λένε φασίστες τους φασίστες οι φασίστες» είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Ο κόσμος με αντιμετωπίζει όπως είμαι και ο περισσότερος κόσμος είναι σύμφωνος με αυτά που λέω γιατί τα βιώνει… Δεν πολιτεύομαι με κανέναν, αλλά μόνο με τους συνανθρώπους μου και με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου».

Ο γνωστός τραγουδιστής πριν κάποια χρόνια εξέφραζε όλο και πιο ανοιχτά τον χρυσαυγιτισμό του

Υπήρξε περίοδος που ο Σφακιανάκης έδινε πύρινες συνεντεύξεις ως τιμητής της Χρυσής Αυγής

Σημειώνεται ότι ο φυλακισμένος χρυσαυγίτης, Ηλίας Κασιδιάρης, είχε σπεύσει να υπερασπιστεί τον Νότη Σφακιανάκη, όταν ο τραγουδιστής είχε συλληφθεί το 2020 για ναρκωτικά και οπλοκατοχή, στέλνοντας μέσω twitter μήνυμα συμπαράστασης

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024