Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άγιοι Ανάργυροι: «Είμαι πίσω από τη νεκροφόρα και συνοδεύω την κορούλα μου» - Ο σπαραγμός του πατέρα της Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: «Είμαι πίσω από τη νεκροφόρα και συνοδεύω την κορούλα μου» – Ο σπαραγμός του πατέρα της Κυριακής

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και ενώ ήταν σε εξέλιξη η τελετή, ο Νίκος Ευαγγελάτος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που όπως είπε δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του.

Μέσα κλίμα οδύνης και σπαραγμού τελέστηκε το μεσημέρι η κηδεία της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και ενώ ήταν σε εξέλιξη η τελετή, ο Νίκος Ευαγγελάτος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που όπως είπε δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του.

«Είναι πανέμορφη»

Ήταν ο ίδιος ο πατέρας της 28χρονης: «Πήρα να σας πω που είμαι τώρα. Είμαι πίσω από τη νεκροφόρα και συνοδεύω την κορούλα μου! Είναι πανέμορφη! Την έντυσα νυφούλα σήμερα» ήταν τα λόγια του πατέρα που συγκλόνισαν τον δημοσιογράφο.

«Είναι πάρα πολλοί οι αστυνομικοί εδώ! Αλήθεια, τίποτα δεν θα είχε γίνει από όλα αυτά αν μπορούσαν να την συνοδεύσουν στο σπίτι εκείνο το βράδυ» συνέχισε ο πατέρας λέγοντας μάλιστα ότι  «τρεις ημέρες μετά, κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο από την αστυνομία για να μου πει ότι το παιδί μου δολοφονήθηκε».

Όσα είπε ο πατέρας

«Πήρα να σας πω που είμαι τώρα. Είμαι πίσω από την νεκροφόρα και συνοδεύω την κορούλα μου. Είναι πανέμορφη! Την έντυσα νυφούλα σήμερα. Είναι τόσο μα τόσο όμορφη, δεν καταλαβαίνετε! Κουκλάρα ! Το κοριτσάκι μου ντυμένο στα λευκά! Ξέρετε, σήμερα συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν τελικά πάρα πολλοί αστυνομικοί», είπε αρχικά ο πατέρας της Κυριακής.

Παράλληλα, τόνισε: «Έχουμε πολλούς αστυνομικούς δίπλα στην νεκροφόρα αλλά αν ήταν ένας δίπλα της την Δευτέρα το βράδυ, σήμερα δεν θα πήγαινα για να της ρίξω χώμα. Σήμερα μπόρεσαν να συνοδεύσουν την Κούλα μου… Αλήθεια λέω! Είναι πάρα πολλοί οι αστυνομικοί εδώ! Αλήθεια, τίποτα δεν θα είχε γίνει από όλα αυτά αν μπορούσαν να την συνοδεύσουν στο σπίτι εκείνο το βράδυ. Να την πάνε στο σπίτι της όπως τώρα την συνοδεύουν στο τελευταίο της όμως, σπίτι».

Και κατέληξε ο πατέρας της Κυριακής λέγοντας: «Η κόρη μου τελικά υπάρχει για την αστυνομία; Δεν έχω καταλάβει. Τρεις ημέρες μετά, κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο από την αστυνομία για να μου πει ότι το παιδί μου δολοφονήθηκε. Με κάλεσε μόνο ένας αστυνομικός Σκούρας για να μου πει ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και η αστυνομία δεν πρόλαβε να κάνει κάτι».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024