Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλομοίρα: «Αν έρθει μια κοπέλα να μιλήσει στον Γιώργο θα...»

Καλομοίρα: «Αν έρθει μια κοπέλα να μιλήσει στον Γιώργο θα…»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Καλομοίρα μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, την καριέρα της και το νέο της τραγούδι.

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Καλομοίρα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

«Γενικά έχω άγχος, δεν ξέρω τι μου το προκαλεί αλλά είναι πάντα εκεί. Έχω νεύρα αλλά είναι δημιουργικό νεύρο, τότε μου βγαίνουν τα καλύτερα. Είμαι πολύ καλά αυτόν τον καιρό. Θα περιέγραφα τον εαυτό μου με τις λέξεις ‘ευγνώμων, θετική και με αγάπη’».

Η ίδια μίλησε για την παιδική της ηλικίας. «Από την παιδική μου ηλικία θυμάμαι ότι ήμουν κάτω στο υπόγειο και τραγουδούσα με τις ώρες. Με συγκινεί όταν με βλέπω μικρή, αυτό το κορίτσι είχε τόσο ενθουσιασμό και τόσα όνειρα. Ακολουθούσα τους κανόνες μικρή, αλλά θέλω να μάθω στα παιδιά μου να μην τους ακολουθούν πάντα. Ο Νίκος μου θέλει πάντα να τα κάνει όλα σωστά, αλλά του λέω ‘Νίκο μου νομίζεις ότι αν μου πεις όχι δε θα σ’ αγαπάω; Γιατί δε λες όχι στη μαμά;’».

Το άγνωστο περιστατικό στο Fame Story

«Έκανα τρέλες για να πετύχω στο τραγούδι. Στο ‘Fame Story’ ζήτησαν εξετάσεις και ο γιατρός δεν ήθελε να μου τις δώσει και γι’ αυτό πήγα στο νοσοκομείο κι έκανα ότι ήμουν άρρωστη», σημείωσε η Καλομοίρα.

«Υπάρχει ζήλεια στο ζευγάρι»

«Φοβάμαι τα πάντα, είναι ένα πρόβλημα αλλά θα τα κάνω αυτά που φοβάμαι. Έρωτας είναι για μένα στην αρχή μιας σχέσης, μετά έρχεται η αγάπη και είναι κάτι πιο βαρύ. Υπάρχει ζήλεια στο ζευγάρι, αν έρθει μια κοπέλα και μιλήσει στον σύζυγό μου θα τη μαλώσω. Αν έρθει κάποιος και μιλήσει σε εμένα είναι διαφορετικό από το να μιλήσει κάποια στον Γιώργο».

«Όσοι λένε το αντίθετο είναι ψεύτες»

«Αλλάζει το ζευγάρι μετά τα παιδιά, όσοι λένε το αντίθετο είναι ψεύτες, γιατί αλλάζουν τα πάντα. Ο Γιώργος είναι πολύ ειλικρινής και με εκνευρίζει αυτό, μερικές φορές θέλω να κάνει τον ‘Κινέζο’».

Η ίδια συμπληρώνει πως «μικρή άκουγα πολύ Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση. Δεν επιλέγω τραγούδια με τον Γιώργο, του λέω ‘το είδος σου, το είδος μου. Για το νέο μου τραγούδι ‘Rolling’ άκουσα μόνο μια γραμμή και είπα ‘τρελαίνομαι, αυτό είναι’», υπογράμμισε η Καλομοίρα.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024