Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίκες για Αιγάλεω (3-1) και Παναθηναϊκό Β' (3-0)

Νίκες για Αιγάλεω (3-1) και Παναθηναϊκό Β’ (3-0)

Το Αιγάλεω πέρασε από την έδρα του Ολυμπιακού Β’ επικρατώντας με 3-1, ενώ ο Παναθηναϊκός Β' νίκησε με 3-0 τον Γιούχτα.

Ολυμπιακός Β’ και Αιγάλεω κοντραρίστηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το θετικό αποτέλεσμα, επικρατώντας με 3-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του νότιου ομίλου της Super League 2.

Η αναμέτρηση είχε δύο… πρόσωπα με το πρώτο μέρος να έχει τρία τέρματα, ενώ το δεύτερο μόλις ένα και με λίγες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους 19 βαθμούς, ενώ οι Ερυθρόλευκοι έμειναν στους 15 πόντους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό Β’ ο οποίος κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 8′ με δράστη τον Μαρίνο, που δοκίμασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, γράφοντας το 1-0. Το Αιγάλω απείλησε αρχικά με τον Μπούλαρι να σουτάρει εντός της περιοχής και τον Παπαδούδη να αποκρούει στο 15′.

Το 1-1 όμως ήρθε ένα λεπτό αργότερα. Ο Νταβιώτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Σταμένκοβιτς έπιασε την κεφαλιά και έφερε το ματς στα ίσα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή με τον Μπούλαρι να βγαίνει τετ α τετ με τον Παπαδούδη και να τον νικά για το 2-1. Στο 35′ ο Μουζακίτης σούταρε εκτός περιοχής, αλλά ο Κυρίτσης απέκρουσε. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 2-1. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε… κατακόρυφα. Οι αρκετές αλλαγές των προπονητών δεν βοήθησαν σε αυτό με τις ευκαιρίες να είναι ελάχιστες. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 74′ με τον Μαρίνο να πιάνει ένα σουτ εκτός περιοχής, το οποίο πέρασε άουτ.

Στο 78ο λεπτό ο Μπάμπης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 με ωραία ατομική ενέργεια. Τίποτα δεν άλλαξε στο φινάλε με το Αιγάλεω να παίρνει το «τρίποντο».

Πώς παρατάχθηκαν:

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Κεραμίδας, Μαρίνος, Μπρνιτς, Σαπουντζής, Κωστούλας, Πινακάς, Μουζακίτης, Αργυρίου

Αιγάλεω: Κυρίτσης, Καρρίκι, Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Γαρουφαλιάς, Σταμένκοβιτς, Νταβιώτης, Ναζίμ, Μπουλλάρι

Παναθηναϊκός Β’ – Γιούχτας 3-0

Στο άλλο παιχνίδι του Β’ ομίλου, όσον αφορά στα πλέι άουτ, o Παναθηναϊκός Β’ επικράτησε με 3-0 του Γιούχτα. Ο Μπιλάλ έκανε το 1-0 στο 11′, ο Αθανασακόπουλος στο 39′ το 2-0 και ο Φουρτάδο στο 82′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στη βαθμολογία ο Γιούχτας είναι προτελευταίος με 14 πόντους, με τους πράσινους να έχουν τους ίδιους πόντους.

Πώς παρατάχθηκαν:

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Κάτρης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Σαρδελής, Φρόκου, Μπιλάλ

Γιούχτας: Κόλλιας, Τσίρης, Τζανής, Κόλα, Μπρουσε, Δασκαλάκης, Λώλης, Θεοδωράκης, Νοικοκυράκης, Βρετός, Αλεξόπουλος

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024