Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μόνο για ένα αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

Μόνο για ένα αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (19:00) με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία αν επιτευχθεί θα είναι η πρώτη για τους «ερυθρόλευκους» στη διαδικασία των play offs της Superleague

Ολυμπιακός και Άρης «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» απόψε, βράδυ Τετάρτης (3/4, 19:00), στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague.

Μετά τις δύο ήττες στα δύο πρώτα ισάριθμα παιχνίδια της διαδικασίας οι «ερυθρόλευκοι» επιζητούν την πρώτη τους νίκη, κόντρα σε μία ομάδα η οποία μετράει 2/2 νίκες στα play offs.

Ο Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή (31/3) ηττήθηκε από την ΑΕΚ με σκορ 1-0 στην «Opap Arena», πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν άτυχοι και δεν μπόρεσαν να πάρουν μια σημαντική νίκη για την πορεία του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκεται στην 4η θέση με 57 βαθμούς και στο -8 από την κορυφή, ενώ το σύνολο του Άκη Μάντζιου είναι 5ο με 48 πόντους.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χθες (2/4) το απόγευμα, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το τέλος της προπόνησης να ανακοινώνει την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς. Σε αυτή δεν βρίσκεται ο Ορτέγκα, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο πόδι από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και αποφασίστηκε από τον έμπειρο τεχνικό και τους συνεργάτες του να προφυλαχθεί, όπως επίσης και ο Όρτα με τον Αλεξανδρόπουλο, που ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εκτός έμεινε επίσης ο Ναβάρο. Αντίθετα, επιστρέφουν στην αποστολή οι Βέζο, Άμπι και Ρίτσαρντς, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Ρέτσος, Τσικίνιο, Φορτούνης Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης την αποστολή του Άρη για το ματς, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Άλβαρο Σαμόρα. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Φραν Βέλεθ, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιανο, Ροζ, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Μανού Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Ροντινέι, Άμπι, Κάρμο, Κίνι – Έσε, Τσικίνιο, Καρβάλιο – Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια – Βερστράτε, Ζουλ – Σουλεϊμάνοφ, Μανού Γκαρθία, Φετφατζίδης – Μορόν.

Διαιτητής θα είναι ο 37χρονος Γάλλος Ερίκ Βατελιέ, που δεν έχει βρεθεί ποτέ σε αγώνα ελληνικής ομάδας και είναι από πέρσι διεθνής, αλλά χωρίς ακόμη να έχει σφυρίξει σε διοργάνωση της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι Χισάμ Ζακρανί και Αλεξί Οζιέ, με τον Μπενουά Μιλό στο VAR και βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φώτης Πολυχρόνης.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024