
«Μισούσα να με μαρκάρει ο Τόμας Γουόκαπ»
Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον Τόμας Γουόκαπ και προέβη σε μία σημαντική αποκάλυψη
Ο Νέιτ Γουόλτερς μίλησε στο «Mozzart Sport» και προέβη σε μία σημαντική αποκάλυψη για τον άσο του Ολυμπιακού, Τόμας Γουόκαπ.
Μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε πως μισούσε να τον μαρκάρει ο έμπειρος γκαρντ των «ερυθρόλευκων».
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γουόλτερς για τον Γουόκαπ:
«Δεν ξέρω πραγματικά, γιατί δεν έχω μαρκάρει ποτέ τον καλύτερο παίκτη του αντιπάλου. Αυτά τα καθήκοντα ήταν πάντα του Λάζιτς και του Χόλινς (σ.σ. εννοεί στη θητεία του στον Ερυθρό Αστέρα). Ωστόσο, μπορώ να πω ότι μισούσα περισσότερο να με μαρκάρει ο Τόμας Γουόκαπ.
Φυσικά, όλοι θα πουν ότι είναι φυσιολογικό γιατί είναι πολύ καλός αμυντικός, αλλά είναι αυτός με τον οποίο πάλευα περισσότερο όταν με μάρκαρε. Ήταν πάντα επιθετικός, σταθερός στην άμυνα, πάντα έψαχνε τρόπο να σου κλέψει την μπάλα ή να σε δυσκολέψει να οργανώσεις μια επίθεση».
- Γλυφάδα: Ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν και έκλεψαν το κινητό από 19χρονο έξω από το σπίτι του – Συνελήφθησαν δύο νεαροί
- Μισθοί: Στον πάτο της Ευρώπης η αγοραστική δύναμη
- Η Μπάγερν έβαλε τέλος στην φημολογία για Σαλάχ
- Το Λούβρο είναι (ξανά) το πιο δημοφιλές μουσείο στον κόσμο
- Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο λόγω της κακοκαιρίας «Erminio»
- Το Κίεβο αρνείται ότι η Ρωσία ελέγχει πλήρως την περιφέρεια Λουγκάνσκ



