Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αντιδήμαρχος Κισσάμου: «Κάνουμε τον Σταυρό μας να βρέξει» - Ρεπορτάζ in

Αντιδήμαρχος Κισσάμου: «Κάνουμε τον Σταυρό μας να βρέξει» – Ρεπορτάζ in

Το νερό νεράκι θα πούνε στο Δήμο Κισσάμου αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα.

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά» δήλωσε στο in ο Αντιδήμαρχος Κισσάμου, Καρτσωνάκης  Γεώργιος με αφορμή την λειψυδρία που φαίνεται να απειλεί για τα καλά τον Δήμο.

«Με τα σημερινά δεδομένα το νερό, φτάνει δεν φτάνει ως τον Ιούνιο. Είναι πολλές οι ανάγκες της άρδευσης στην περιοχή, δεν έβρεξε σχεδόν καθόλου τον χειμώνα και τα πάντα δείχνουν να στερεύουν. Αν άπαντες δεν καταλάβουν πως πρέπει να δείξουν σύνεση και ευαισθησία ως προς το ζήτημα, θα διψάσουμε. Και το εννοώ. Νοοτροπία του στυλ, ας κάνω εγώ την δουλειά μου και κάτι άλλο δεν με ενδιαφέρει, δεν μπορεί ο τόπος να αντέξει. Βλέπετε πως εκτός από τα πολλά προβλήματα με την έλλειψη νερού, όλα μας τα δίκτυα και τα αντλιοστάσια χρειάζονται άμεση αναβάθμιση, διότι και οι βλάβες με διαρροές που παρατηρούνται συντελούν στο πρόβλημα» πρόσθεσε στο in ο Αντιδήμαρχος.

Πάνω από 2 εκατομμύρια οι οφειλές

Ο αντιδήμαρχος Κισσάμου, αποκάλυψε στο in ότι αυτή την στιγμή οι απλήρωτοι λογαριασμοί νερού ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ, με συνέπεια να αδυνατεί και ο Δήμος να προβεί σε αναγκαίες ενέργειες συντήρησης των δικτύων όπου δηλαδή μπορεί να γίνει σε ένα δίκτυο «απαρχαιωμένο» όπως χαρακτηρίζεται. Ο αντιδήμαρχος μάλιστα ζητάει από την Πολιτεία να βοηθήσει με προγράμματα τον Δήμο να εκσυγχρονίσει το δίκτυο ύδρευσης.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024