Δημήτρης Κόκοτας: Πότε θα γίνει προσπάθεια αποσωλήνωσής του – Τα νεότερα για την υγεία του
«Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια, η οποία γίνεται σε πολύ αργούς ρυθμούς, όπως έχουν πει και οι γιατροί. Αυτό περιμένουμε»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την προηγούμενη Πέμπτη 28 Μαρτίου νοσηλεύεται στο «Γεώργιος Γεννηματάς» ύστερα από έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς που υπέστη ενώ βρισκόταν σε πρόβες για το J2US, μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.
Όπως είπε ο παρουσιαστής, επικαλούμενος τους γιατρούς, υπάρχει μία σταθερότητα που θεωρείται καλό σε αυτή τη φάση. Σήμερα ή αύριο θα ξαναγίνει προσπάθεια αποσωλήνωσής του.
Κατερίνα Κόκοτα Πετράκη: «Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια, η οποία γίνεται σε πολύ αργούς ρυθμούς»
Η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα Πετράκη, μίλησε στο Πρωινό, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια, η οποία γίνεται σε πολύ αργούς ρυθμούς, όπως έχουν πει και οι γιατροί. Αυτό περιμένουμε».
«Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που γίνεται»
Για τη δράση αγάπης που έγινε από τον φίλο του, σχεδιαστή Ερωτόκριτο, είπε:
«Είναι μία από τις κινήσεις που κάνει ο κάθε άνθρωπος που νιώθει την ανάγκη να το κάνει. Θα μπορούσαν να γίνουν πολλές τέτοιες κινήσεις και να μην ενημερωθώ. Μία φίλη που είναι εκτός χώρου, μία τελείως άσχετη κοπέλα τυχαίνει να τον γνωρίσει, με ρώτησε. Επειδή την εμπιστεύομαι λοιπόν σαφώς της έδωσα την άδεια γιατί είναι κάτι θετικό. Δεν θα είχα κάποια αντίρρηση ακόμα κι αν δεν με ρωτούσαν. Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που γίνεται».
Οι Κατερίνα Κόκοτα Πετράκη και Δημήτρης Κόκοτας
Το αισιόδοξο μήνυμα της αδελφής του Δημήτρη Κόκοτα
«Ό,τι σας λένε οι γιατροί. Όλα πάνε προς το καλύτερο», είπε εν τω μεταξύ η Έλλη Κόκοτα, αδελφή του αγαπημένου τραγουδιστή.
- The Expla-in Project: Πώς η οικονομία του πολέμου συνδέει τις συγκρούσεις σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία;
- Τα καφενεία των χωριών δεν κλείνουν: Η πρωτοβουλία Δημάρχου για να τα κρατήσει ανοικτά
- Δένδιας: Οι Patriot και τα F-16 καλύπτουν τον βουλγαρικό εναέριο χώρο και τον προστατεύουν από απειλές
- Τι γίνεται με τις ρεβάνς Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στην Αθήνα σε περίπτωση πρόκρισής τους στους «8»
- Ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ ΔΕΥΑ Τρικκαίων και Καβάλας
- Το Vanity Fair Όσκαρ πάρτι ξεθωριάζει – Κάποτε ήταν μια άγρια νύχτα που κανείς δε θυμόταν τίποτα την επομένη



