Ρόι Κιν για Άρσεναλ: «Τι έκαναν για να κερδίσουν;»
Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, ήταν ιδιαίτερα καυστικός με την απόδοση και την εικόνα της Άρσεναλ στο ντέρμπι με την Μλαντσεστερ Σίτι.
Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ «κόλλησαν» στο 0-0, στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Premier League, παρά την επιμονή της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα μέχρι το τέλος του αγώνα, που ανάγκασε σε παθητικό ρόλο αυτή του… μαθητή του Μικέλ Αρτέτα.
Πανηγυρίζει η Λίβερπουλ που είναι μόνη πρώτη με 67 βαθμούς, στο +2 από την Άρσεναλ και στο +3 από την Σίτι.
Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, θεωρεί πως η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και δεν έκανε όσα θα έπρεπε να κάνει, προκειμένου να επικρατήσει.
Περίμενε περισσότερα επιθετικά από την Άρσεναλ, δεν τα είδε και για τον λόγο αυτόν, ήταν δυσαρεστημένος από την εικόνα των φιλοξενούμενων.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.