Απόψε η άφιξη του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ για τον ΠΑΟΚ
Στις 20:15 η άφιξη του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Στις 20:15 φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Ο 23χρονος πρώην ΝΒΑερ ανακοινώθηκε χθες από τον ΠΑΟΚ και θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στον εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο.
Ο πρώην κόμπο γκαρντ των Ρόκετς προκάλεσε αίσθηση παγκοσμίως επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα έχοντας ουσιαστικά αποπεμφθεί από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου μετά τη σύλληψή του για βιαιοπραγία κατά της συντρόφου του.
Ο Αμερικανός γκαρντ επιχειρεί ένα restart στην καριέρα του και θα το κάνει στα τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια που θα δώσει με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος διεκδικεί πρόκριση στα playoffs ως έβδομος ή όγδοος.
Ο απώτερος σκοπός του Πόρτερ είναι να ανοίξει και την πόρτα της Ευρώπης σε περίπτωση που δεν καταφέρει να επιστρέψει στο ΝΒΑ.
- Ρωσία και ΗΠΑ «θα υπογράψουν συμφωνία για τη διάνοιξη σήραγγας που θα διασχίζει τον Βερίγγειο Πορθμό»
- Βουλή: Φοιτητές ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 – «Θα πουλάνε πτυχία, ενώ εμείς μοχθούμε δέκα χρόνια»
- Ιωάννινα: Πλημμύρισαν δρόμοι μετά από έντονη βροχή και χαλάζι
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τη «θλίψη και οργή» Μητσοτάκη για την ακρίβεια, ήρθε και η ομολογία της αποτυχίας από τον Π. Μαρινάκη
- Ελλάδα στον ΟΗΕ: Προσηλωμένοι στη διασφάλιση των εκπαιδευτικών δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας
- H ΑΙ σύντομα θα χρειάζεται περισσότερο νερό από ό,τι ο παγκόσμιος πληθυσμός




