Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πύργος: «Το παιδί βρίσκεται σε σοκ» είπε η μητέρα της 13χρονης

Πύργος: «Το παιδί βρίσκεται σε σοκ» είπε η μητέρα της 13χρονης

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ των ανηλίκων - Τι ανέφερε η μητέρα της 13χρονης

Αυξάνονται διαρκώς τα περιστατικά βίας μεταξύ των ανηλίκων. Ενδεικτικό είναι το περιστατικό που συνέβη στον Πύργο, όταν μία 14χρονη επιτέθηκε στην 13χρονη συμμαθήτρια της με βαρβαρότητα.

Συγκεκριμένα, όπως δείχνει στο βίντεο, η 14χρονη ρίχνει στο πεζοδρόμιο τη 13χρονη συμμαθήτρια της και την χτυπάει διαρκώς, τραβώντας την από τα μαλλιά, με τους παρευρισκόμενους συμμαθητές τους να παραμένουν άπραγοι.

«Παραμένει σε σοκ το παιδί»

Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα της 13χρονης αναφέρει ότι «Το παιδί βρίσκεται σε σοκ, προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να το ξεπεράσουμε». Η ίδια εξηγεί τον λόγο που συνέβησαν όλα αυτά, λέγοντας: «Αυτά που λένε δεν ισχύουν, δεν έγινε για τα μάτια ενός αγοριού.

Έγινε από μια παρεξήγηση, κάποια άτομα μετέφεραν στην 14χορνη ότι η κόρη μου μετέφερε ότι θέλει την 14χρονη να την πλακώσει στο ξύλο, τουλάχιστον αυτά έχουν καταγραφεί. Το πρόβλημα είναι ότι λέγονται κάποια πράγματα τα οποία δεν ισχύον και καλό είναι να μην βγαίνουν στον αέρα γιατί είναι μικρά παιδιά. Δεν μπορούν να βγαίνουν φήμες χωρίς να ισχύον».

Η μητέρα λέει: «Υπάρχουν μηνύματα στο κινητό της ότι την προειδοποιούσε, ότι ήταν στημένο. Την Τετάρτη έλαβε στο κινητό της η κόρη μου ότι ‘θες να με πλακώσεις στο ξύλο;’, το παιδί της απάντησε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και της λέει ‘αύριο θα γίνει χαμός, αφού τον θες τον χαμό θα στον κάνω εγώ’, που σημαίνει ότι αυτό ήταν στημένο».

«Δε μίλησα με την οικογένεια της άλλης κοπέλας»

Σύμφωνα με τη μητέρα της 13χρονης, τα δύο κορίτσια πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο αλλά δεν είναι φίλες. «Δε μίλησα με την οικογένεια της άλλης κοπέλας, να πω τι; Εμένα προσπάθησαν να με βρουν και να με προσεγγίσουν την Παρασκευή το βράδυ και το περιστατικό έγινε την Πέμπτη το μεσημέρι. Επικοινώνησα με το σχολείο, το οποίο δε φέρει καμία ευθύνη γιατί έγινε στο σχόλασμα και εκτός σχολείου».

Όπως λέει η μητέρα της μαθήτριας, η οποία έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος της 14χρονης και της οικογένειάς της, ακόμα και μετά τον ξυλοδαρμό, η 14χρονη απείλησε για ακόμη μία φορά την κόρη της. «Προσπαθεί ακόμα να επιτεθεί. Την Παρασκευή συνέχισε να δέχεται απειλές το παιδί μου, υπάρχει καταγεγραμμένο ότι θα ‘έχουμε δεύτερο γύρο’», είπε η μητέρα.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024