Αποσωληνώθηκε ο Μανώλης Μαυρομμάτης. Ο 82χρονος αθλητικογράφος είχε διασωληνωθεί στις 18 Φεβρουαρίου και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» όπου είχε μεταφερθεί έπειτα από τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.
Την είδηση επιβεβαίωσε στο «Πρωινό η Ματίνα Παγώνη»
«Πρέπει να πούμε ένα μπράβο στην ομάδα των γιατρών της ΜΕΘ του Γεννηματά, έκαναν τις προσπάθειές του και σήμερα ένας άνθρωπος επανήλθε και θα είναι κοντά μας σε λίγο καιρό. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο και τα ευχάριστα πρέπει να τα λέμε» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.
Τα εγκαύματα του ζευγαριού και τα αναπνευστικά προβλήματα
Ο Μανώλης Μαυρομμάτης παρουσίασε αναπνευστική και καρδιακή ανεπάρκεια και οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν. Από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του ο Μανώλης Μαυρομμάτης υπέστη εγκαύματα στο 18% του σώματός του και η σύζυγός του στο 40%. Η Ράνια Βενιέρη μεταφέρθηκε από τη Μονάδα Εγκαυμάτων στην Κεντρική Μονάδα ΜΕΘ λόγω επιπλοκών στην υγεία της.
Πέραν των εγκαυμάτων, σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν από την εισπονή τεράστιων ποσοτήτων καπνού.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).