Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο Μανώλης Μαυρομμάτης

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο Μανώλης Μαυρομμάτης

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του εξακολουθούν να δίνουν τη μάχη τους για να κρατηθούν στη ζωή. Τι αναφέρουν οι γιατροί.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, με τον γνωστό αθλητικογράφο να δίνει μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Αθήνας μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του στο Κολωνάκι.

Ο αθλητικογράφος παραμένει σε μηχανική υποστήριξη και δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης ούτε για τη σύζυγό του, ένα μήνα μετά την καταστροφική φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, όμως, ο αγαπητός αθλητικογράφος, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, δεν έχει καταφέρει να βγει από τη μηχανική υποστήριξη.

Ελπίζουν για το καλύτερο

Αν και πριν από δύο εβδομάδες είχε φανεί να ανταποκρίνεται στις δοκιμές για αφύπνιση και αποσύνδεση από τον αναπνευστήρα, στην πορεία δεν σημειώθηκε περαιτέρω πρόοδος. Αυτή τη στιγμή παίρνει δικές του αναπνοές, αλλά όχι τόσες ώστε να αυτονομηθεί και να βγει από τη διασωλήνωση.

Σε ό,τι αφορά τη σύζυγό του, η κατάστασή της είναι εξαιρετικά κρίσιμη και η περίπτωσή της είναι ακόμα πιο δύσκολη. Υποβάλλεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνέχεια σε χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκατασταθούν τα αναπνευστικά της προβλήματα. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί είναι πολύ φειδωλοί στις εκτιμήσεις τους και πηγαίνουν μέρα μέρα για την κατάσταση της υγείας του ζευγαριού και ελπίζουν για το καλύτερο.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024